Răzvan Botezatu, primele declarații despre iubit: „Mă face fericit, îl fac fericit”

Publicat: 17 oct. 2022, 10:35 Autor: Camelia Vedete

Răzvan Botezatu, primele declarații despre iubit. Răzvan Botezatu a fost prezent marți la evenimentul de lansare a noii emisiuni “Batem Palma?”, prezentată de Cosmin Seleși, la Pro Tv.

Cu câteva kilograme în plusfostul concurent ne-a dezvăluit  mănâncă încontinuu de când a venit din junglă și crede  a luat în greutate mai mult de 10 kilograme.

Răzvan Botezatu spune  merge la psiholog săptămânal și  aceste ședințe l-au ajutat enorm. A declarat exclusiv pentru Ciao.ro că este fericit  relația cu iubitul lui este una frumoasă și se pregătește  plece în câteva vacanțe cu el.

Răzvan Botezatu, primele declarații despre iubit

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut când ai ajuns acasă? Și ce ai mâncat?

Am vorbit cu mama  am o relație apropiată cu ea și știam și face griji. Mi-a și zis “Mi-am făcut abonament pe voyo  văd toate emisiunile înainte”. Nu aveau încredere în mineștiau  n-o  pot  fac față. Au rămas toți șocați când au văzut ce am făcut, inclusiv eu  m-am uitat la televizor.

Așadar, am vorbit cu mamaȘi am mâncat. Am mâncat foarte mult, de mi-a venit răuȘi am fumat ca acolo nu am avut țigări deloc. Țin minte  stăteam cu Lidia Buble la lac și ne făceam  tragem dintr-un bețișor (râde-n.r.). făceam exercițiu.

M-am văzut și cu prietenii, și cu iubitul meu.

Cum e viața ta personală?

Sunt fericit. Sunt bine. Sunt cu cineva de 2 ani, sunt super bine, ne înțelegem foarte bine.  face fericit, îl fac fericit. Are bani (râde-n.r.). plecăm în vacanțe, petrecem foarte mult timp împreunăȘtii cum e… când ai parte de dragoste parcă bagi capul și la șerpiîți mai intră și câte un șoarece în gură, nu e problemă știi  e cineva lângă tine (râde – n.r.).

Răzvan Botezatu, vacanță cu iubitul

Ce planuri ai pentru această toamnă? Ce proiecte?

Să vedem ce se mai întâmplă după ce se va termina show-ul vedem ce proiecte mai vin… Vreau  plec într-o vacanță, spre sfârșitul anului, la începutul anului în altă vacanță  mai relaxez. Continui activitatea mea în mediul online, mi-a fost foarte dor… mi-a fost greu fără live-urile mele… De unde mai câștigăm acum baniȘtii  în mediul online se câștigă foarte bine acum.

Răzvan Botezatu, motivul real pentru care a strigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

Răzvan Botezatu a cedat și a strigat celebra frază ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Și nu a făcut-o în timpul unei probe grele, ci chiar în campus. Care este adevărarul motiv al acestei decizii, ne-a spus Răzvan, în exclusivitate, pentru CIAO.RO.

Răzvan Botezatu a fost unul dintre cei 12 concurenți din jungla Dominicană din show-ul de la PRO TV, ce se difuzează marți și joi, de la 21.30. În emisiunea de joi seara, Răzvan nu a mai suportat presiunea din partea colegilor și a cedat, strigând celebra frază. Motivul ni-l spune chiar el în acest interviu exclusiv.

Care a fost motivul care a stat la baza deciziei de a ridica mâna și a spune formula care te-a eliminat din emisiune?

Nu credeam că voi face așa ceva. Știam la cum sunt de puternic și prin câte am trecut prin viață că voi rezista până la final. Nu știam punctul meu sensibil. Fobia de oameni. Da… nu am avut fobii de animale, am avut fobii de oameni. Și nu orice fel de oameni, ci acei oameni care rezonau cu tata. Tata care mi-a marcat copilăria prin agresivitate verbală și fizică asupra mamei, alcool. Așa era tata și AȘA NU sunt eu în versiunea din prezent. Citește continuarea aici.

Publicat: 17 oct. 2022, 10:35 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă