El este al doilea concurent care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Nu mai pot”

Publicat: 27 sept. 2022, 13:40 Autor: Camelia Vedete

El este al doilea concurent care a strigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. O altă auto-eliminare a avut loc în cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Concurentul a ales să părăsească emisiunea care se filmează în Republica Dominicană, din cauza condițiilor grele pe care le-a îndurat. Iată cine este concurentul care a strigat cuvintele respective!

El este al doilea concurent care a strigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Așadar, după Răzvan Botezatu, încă un concurent a spus „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și s-a auto-eliminat din reality show-ul Pro TV din Republica Dominicană. Este vorba despre Alex Bogdan. Actorul nu a mai suportat viața din junglă și a făcut un anunțul plecării de față cu colegii și cu adversarii lui.

„Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mult mai mult legată de jocuri și de fobii.. și mult mai puțin legată despre într-un spațiu cu oameni pe care nu îi cunosc. E cumva și că nu mai pot în cercul ăsta mic. Vă invidiez, jur, că aveți puterea să rămâneți! Vreau să rămâneți dar, pentru mine cursa s-a încheiat. Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Alex Bogdan.

Răzvan Botezatu motivul real al eliminării

Răzvan Botezatu a cedat și a strigat celebra frază ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Și nu a făcut-o în timpul unei probe grele, ci chiar în campus. Care este adevărarul motiv al acestei decizii, ne-a spus Răzvan, în exclusivitate, pentru CIAO.RO.

Răzvan Botezatu a fost unul dintre cei 12 concurenți din jungla Dominicană din show-ul de la PRO TV, ce se difuzează marți și joi, de la 21.30. În emisiunea de joi seara, Răzvan nu a mai suportat presiunea din partea colegilor și a cedat, strigând celebra frază. Motivul ni-l spune chiar el în acest interviu exclusiv.

Care a fost motivul care a stat la baza deciziei de a ridica mâna și a spune formula care te-a eliminat din emisiune?

Nu credeam că voi face așa ceva. Știam la cum sunt de puternic și prin câte am trecut prin viață că voi rezista până la final. Nu știam punctul meu sensibil. Fobia de oameni. Da… nu am avut fobii de animale, am avut fobii de oameni. Și nu orice fel de oameni, ci acei oameni care rezonau cu tata. Tata care mi-a marcat copilăria prin agresivitate verbală și fizică asupra mamei, alcool. Așa era tata și AȘA NU sunt eu în versiunea din prezent. Citește continuarea aici.

Publicat: 27 sept. 2022, 13:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă