Antonia a pus pe jar inima unui actor din România: „Aș vrea să iau bătaie de mai multe ori de la ea”

Publicat: 24 mart. 2023, 11:25 Autor: Dora Bazavan Vedete

Antonia are rol de polițistă în comedia „Haita de acțiune”, acesta fiind primul său rol principal într-o producție românească. Artista este foarte activă în film și a fost apreciată de colegii ei, Matei Dima și Alex Bogdan. Chiar dacă nu a avut timp să se antreneze prea mult pentru scenele de bătaie din film, Antoniei i-au ieșit de minune.

Antonia l-a bătut pe Alex Bogdan

“Sincer nu am avut timp să ne antrenăm cine știe ce dar mi-a plăcut foarte mult să mă lupt. Este primul meu rol mare, sunt o femeie puternică, care ia apărarea tuturor femeilor. Oli din film e și sensibilă dar e rea pentru un motiv! Am repetat două luni pentru acest rol. Toată experiența a fost super frumoasă, mai ales să lucrezi alături de acești oameni. Am bătut o fată în film. Am făcut tort, nimeni nu vorbește despre asta”, a mărturisit Antonia la evenimentul de lansare al filmului.

Iar Alex Bogdan, colegul ei din “Haita de acțiune”, care a fost de altfel și acting couch pentru ceilalți actori. Învățându-i diverse tehnici ale actoriei, a avut de completat, cu umorul său caracteristic.

Actorul nu este supărat deloc: „Aș mai vrea să iau de foarte multe ori bătaie de la ea”

“Antonia ne-a adus tort, noi aveam cerere în fiecare zi, singurul om cu bucătărie, doamna Antonia, s-a dus acasă la familie, a stat și a doua zi am avut tort și am băgat tort în noi… Este pachetul complet Antonia! Ai și dat, ai și luat! Eu mi-am luat bătaie de la Antonia în film și aș mai vrea să mai iau de foarte multe ori bătaie de la Antonia!”, a mărturisit Alex Bogdan în fața tuturor, stârnind hohote de râs.

Se pare că cei trei copii ai Antoniei nu vor putea să își vadă mama, cel puțin deocamdată în această comedie spumoasă, pentru că “Haita de acțiune” nu este un film destinat copiilor. Soțul ei însă, Alex Velea, a fost foarte încântat și emoționant de prestanța frumoasei sale soții în filmul proaspăt lansat pe piață și este fanul ei numărul unu, dar și al colegilor săi de breaslă.

BRomania a dat nas în nas cu fosta la cinema! Ea a venit în postura de reporter: „Nu s-a scris că ne-am despărțit?”

BRomania a dat nas în nas cu fosta la cinema! Pe 20 martie s-a lansat cu mare fast comedia “Haita de acțiune”. Cu o distribuție de excepție, precum Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, filmul are succesul asigurat.

Actorii și-au făcut apariția la eveniment într-un mare fel, pe motoare, iar Matei Dima, alias BRomania și Antonia au fost în centrul atenției. Comedia s-a lansat deja, începând cu 21 martie, în toate cinematografele.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie. Citește tot articolul aici.

Publicat: 24 mart. 2023, 11:25 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă