Antonia joacă în cel mai nou film românesc! S-au pus în vânzare biletele pentru noua comedie românească, „Haita de acțiune”

Publicat: 21 feb. 2023, 10:14 Autor: Dora Bazavan Vedete

Antonia joacă în cel mai nou film românesc! După succesul înregistrat cu „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, Vidra Productions aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic ambițios, „Haita de acțiune”.

Filmul, care îi are în distribuție pe Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, este o comedie de acțiune. Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Antonia joacă în cel mai nou film românesc!

’’Haita de acțiune este cel mai complex film la care am lucrat până acum. Pe lângă umor bine scris, avem coregrafie și cascadorii și o gașcă de actori extrem de talentați. Am primit memo-ul, că „Teambuilding” a fost prea vulgar, anunț că Haita de acțiune va exprima și mai multă realitate de limbaj românească, în cel mai comic mod posibil. Deși am emoții înainte de lansarea fiecărui film, aici simt că publicul va fi plăcut impresionat”, ne spune Matei Dima, actor și producător.

S-au pus în vânzare biletele pentru noua comedie românească, „Haita de acțiune”

Scris și regizat de Vali Dobrogeanu, noua comedie marca Vidra Producțions prezintă publicului românesc o distribuție diversă, cu tineri actori, unii deja cunoscuți și îndrăgiți, dar și câteva surprize.

’’Avem super chimie, am mai filmat împreună și pentru mine este esențial să am lângă mine oameni cu care rezonez, cu care pot comunica deschis. În plus, este o onoare pentru mine să fiu alături de atâția oameni talentați.” , spune Antonia despre colaborarea cu Matei Dima și primul ei rol principal într-un film.

Din 21 Martie 2023, „Haita de acțiune” va fi in toate cinematografele din țară.

Urmărește trailerul aici.

Publicat: 21 feb. 2023, 10:14 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×