BRomania a bifat o nouă cucerire! Cum a fost surprins în compania unei domnișoare sexy

Publicat: 15 nov. 2021, 10:14 Autor: Maria Apostol Vedete

BRomania a reintrat „în joc”! Vremurile în care se încălzea de unul singur la terasă se pare că au apus. Cunoscutul vlogger pare să-și fi recăpătat farmecul și acum face, din nou, ravagii printre frumuseți.

Până de curând, Matei Dima dădea semne că ar traversa o perioadă mai puțin fastă, dar se pare că totul a fost o simplă iluzie. BRomania a renăscut din „propria cenușă” și e din nou „în cărți”, printre bunăciuni.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a surprins pe Bro într-un cunoscut local din zona Dorobanți. Matei Dima pare că e din nou pe cai mari și fură privirile și atenția domnișoarelor. Ca în vremurile bune, BRomania s-a întreținut minute bune cu o tânără sexy. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

BRomania, prins drogat la volan

Conform informațiilor pe care le-au făcut publice oamenii legii, Matei Dima, pe numele său de scenă BRomania, a fost surprins conducând sub influența stupefiantelor. Producătorul filmului „Miami Beach”, Matei Dima, s-ar fi ales cu un dosar penal. Polițiștii Stațiunii Râșnov l-au oprit, în după-amiază zilei de duminică (21 martie), pentru control.

Tot oamenii legii au fost cei care au confirmat faptul că rezultatul testului DrugTest a fost pozitiv, acesta fiind invitat să meargă la o unitate medicală autorizată unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

Imediat după incident, BRomania a ieșit cu o declarație în social media în care neagă că ar fi fost prins de polițiști sub influența alcoolului sau a drogurilor, la volan. Dar recunoaște că i-au reținut permisul de conducere pentru ”o boacănă mai veche”.

Publicat: 15 nov. 2021, 10:14 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă