Cu ce film vrea Selly să dea lovitura! Dorian Popa și BRomania fac parte din distribuție!

Publicat: 09 dec. 2021, 08:54 Autor: Dora Bazavan Vedete

E cel mai cunoscut vlogger din România, cu peste 3 milioane de fani!

Selly și-a propus să rupă din nou gura târgului așa că revine pe marile ecrane cu o nouă producție cinematografică, filmul “Tabăra”.

La numai doi ani după succesul filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun“, regizat de Matei Dima, film care a doborât toate recordurile de spectatori,  Selly și mulți alți colegi din mediul online vin în atenția publicului cu un nou proiect educativ și plin de umor: “Tabăra”, un film de Vali Dobrogeanu. Filmul îi are în distribuție pe Selly, Matei Dima, Dorian Popa, Diana Condurache, Smaranda Știrbu, Gami, frații Munteanu, Cezara Cristescu și mulți alții.

Noua producție a lui Selly spune povestea unor copii care ajung într-o  tabără de “deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie de la telefoane până la social media și tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante. “Tabăra” este un film românesc independent și, totodată, ultimul proiect al trupei 5GANG.

Filmul se va lansa oficial în toate cinematografele din țară în data de 27 decembrie.

„Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât și a părinților. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet și tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine și să se distreze cel puțin cât ne-am distrat noi făcându-l”, spune Selly.

“Tabăra”este un film produs de Viva la Vidra Productions în parteneriat cu Selly Media, iar unul dintre producătorii principali este Matei Dima: „Tot ce îmi doresc este ca cinematografia românească să fie privită cu ochi mai buni de către un public cât mai larg. Mă bucur de fiecare film românesc care apare, indiferent dacă este produs de noi sau nu, iar Tabăra este continuarea acestui vis al meu de a aduce oamenii în cinema la > autohtone.”

Filmul “Tabăra” este un proiect de debut pentru regizorul și scenaristul Vali Dobrogeanu: “Este un proiect la care am lucrat aproximativ 2 ani. Fiind un film dedicat, în primul rând copiilor și adolescenților, am încercat să echilibrez partea distractivă cu cea educativă, cu accent pe umor. De asemenea, am dorit sa prezint într-o lumină nouă anumite aspecte legate de educație și părinților. Am făcut tot posibilul să ofer o poveste cu un concept original și un subiect apropiat mie, mai exact educația din mediul online. Am tot menționat cuvântul >, însă pentru mine scopul filmului este de a distra publicul și de a prezenta subiectul într-o lumina aparte”, a spus acesta.

 

 

Publicat: 09 dec. 2021, 08:54 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă