BRomania a dat nas în nas cu fosta la cinema! Ea a venit în postura de reporter: „Nu s-a scris că ne-am despărțit?”

Publicat: 24 mart. 2023, 11:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

BRomania a dat nas în nas cu fosta la cinema! Pe 20 martie s-a lansat cu mare fast comedia “Haita de acțiune”. Cu o distribuție de excepție, precum Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, filmul are succesul asigurat.

Actorii și-au făcut apariția la eveniment într-un mare fel, pe motoare, iar Matei Dima, alias BRomania și Antonia au fost în centrul atenției. Comedia s-a lansat deja, începând cu 21 martie, în toate cinematografele.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Matei Dima este nu doar actor în “Haita de acțiune” ci și producător

“Echipa a jucat 100% bine! Este cel mai tare film de acțiune făcut în România în ultimii 20 de ani! Are mult umor, are mult suflet, este cel mai tare film pe care l-am făcut eu până acum și are actori precum Vlad, are femei frumoase, băieți frumoși, are tot ce trebuie, mă rog! Nu eu!”, a început să povestească chiar la evenimentul de lansare al filmului, Matei Dima.

Celebrul actor, vlogger și influencer, Matei Dima, a lăudat-o pe Antonia care are rol de polițistă în film

“Ia uite, a mai apărut încă unul! Domnul Alex, intrați aici (n.r.: Alex Bogdan)! (…) Antonia este surpriza filmului! Nu o zic doar pentru că este prietena mea ci și pentru că a jucat mult mai bine decât se așteaptă oricine! Vă garantez că o să vă placă extrem de mult ce face! O să uitați că e ea! Antonia era prea emotivă! O să vedeți cel mai frumos moment al ei. Știa că este ultima zi de filmări și știa că e ultima ei scenă și se abținea foarte greu din plâns.

Eu, acum, mă abțin foarte greu din râs! Că mă bucur că sunt aici cu toate microfoanele astea.. E primul moment din viața mea când se întâmplă. Nu știu ce să mai zic! (râde) A plâns și pe mine m-a emoționat foarte mult pentru că știam cât de bine a dat-o și cât de mult o să vă placă ce a făcut în film!”, a mai adăugat BRomania.

 A dat nas în nas cu o fostă iubită la lansarea filmului

Surpriza lui BRomania a fost faptul că actorul s-a întâlnit la lansarea filmului “Haita de acțiune” cu o fostă iubită de-a sa care a venit în postura de reporter să îi ia interviu la eveniment.

“E fosta mea prietenă, suntem și certați, să nu deschidem acum Cutia Pandorei. Nu s-a scris că ne-am despărțit?”, a spus Matei Dima, vizibil fâstâcit, dorind să facă totuși o glumă.

Pleacă la Los Angeles pentru Miami Beach 2

L-a prins microbul filmelor, face bani din asta și câștigă bine așa că nu se lasă. BRomania își dorește să ajungă departe.

„Experiența de producător…cumva producătorul crede în proiect cel mai mult și și investește. Nu e atât de complicat dar e foarte riscant. Eu investesc în ce cred, nu este un sfat pe care îl dau oamenilor să investească în filme momentan, decât dacă ei cred, așa cum am crezut eu. După “Haita” lucrez la Miami Beach 2. Voi pleaca în L.A. să filmez partea a doua de la Miami Beach. Aș vrea să pun România pe harta internațională și apoi cred că o să îmi iau o vacanță!”, a mai mărturisit Matei Dima.

Antonia a pus pe jar inima unui actor din România: „Aș vrea să iau bătaie de mai multe ori de la ea”

Antonia are rol de polițistă în comedia „Haita de acțiune”, acesta fiind primul său rol principal într-o producție românească. Artista este foarte activă în film și a fost apreciată de colegii ei, Matei Dima și Alex Bogdan. Chiar dacă nu a avut timp să se antreneze prea mult pentru scenele de bătaie din film, Antoniei i-au ieșit de minune.

Antonia l-a bătut pe Alex Bogdan

“Sincer nu am avut timp să ne antrenăm cine știe ce dar mi-a plăcut foarte mult să mă lupt. Este primul meu rol mare, sunt o femeie puternică, care ia apărarea tuturor femeilor. Oli din film e și sensibilă dar e rea pentru un motiv! Am repetat două luni pentru acest rol. Toată experiența a fost super frumoasă, mai ales să lucrezi alături de acești oameni. Am bătut o fată în film. Am făcut tort, nimeni nu vorbește despre asta”, a mărturisit Antonia la evenimentul de lansare al filmului. Citește tot articolul aici.

Publicat: 24 mart. 2023, 11:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă