Bromania, singur și îngândurat la terasă. Au apus vremurile în care domnișoarele roiau în jurul lui?

Publicat: 13 Oct. 2021, 11:59 Vedete

BRomania a fost surprins singur și îngândurat la o terasă. A venit frigul și se pare că nu prea are cine să-l încălzească și nici să-i țină de urât. 

Paparazzii CANCAN.RO l-au surprins pe BRomania la o terasă din Capitală, „blindat” în haine groase din cap și până în picioare.

Fără companie, singurul care i-a ținut de urât cunoscutului vlogger a fost, de fapt, laptopul. Vizibil înfrigurat, dar deloc deranjat de faptul că era singur la terasă, Bromania s-a pus pe treabă. A început să tasteze și să lucreze pe laptop, chiar dacă afară nu era cea mai plăcută temperatură. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

BRomania, prins drogat la volan

Conform informațiilor pe care le-au făcut publice oamenii legii, Matei Dima, pe numele său de scenă BRomania, a fost surprins conducând sub influența stupefiantelor. Producătorul filmului „Miami Beach”, Matei Dima, s-ar fi ales cu un dosar penal. Polițiștii Stațiunii Râșnov l-au oprit, în după-amiază zilei de duminică (21 martie), pentru control.

Tot oamenii legii au fost cei care au confirmat faptul că rezultatul testului DrugTest a fost pozitiv, acesta fiind invitat să meargă la o unitate medicală autorizată unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

Imediat după incident, BRomania a ieșit cu o declarație în social media în care neagă că ar fi fost prins de polițiști sub influența alcoolului sau a drogurilor, la volan. Dar recunoaște că i-au reținut permisul de conducere pentru ”o boacănă mai veche”.

Publicat: 13 Oct. 2021, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă