Poți să-l scoți pe BRomania din America, dar nu poți să scoți America din BRomania! În timpul unui prânz de afaceri, regizorul a afișat o ”burtică 3D”, produsă peste Ocean

Publicat: 29 Dec. 2020, 17:48 Vedete

Este clar și evident, felul în care arată astăzi Matei Dima, aka Bromania, nu are cum să nu ne ducă cu gândul la perioada în care s-a format în țara tuturor posibilităților… Se pare că efectele anilor petrecuți pe plaiuri mioritice pălesc în fața celor petrecuți peste Ocean. Din ce punct de vedere? Din punct de vedere alimentar…

Zilele acestea, vloggerul a fost fotografiat de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, în timp ce ieșea la masă cu un amic. BRomania a coboarât hotărât din mașina de lux pe care o deține, moment numai bun pentru a dezvălui publicului silueta de american.

Regulamentar din punct de vedere pandemie, neregulamentar din punct de vedere imagine. Tânărul de 33 de ani prezintă o burtică evidentă, care până și hanoracului îi este greu să o cuprindă. La fel de „nefericită” pare să-i fie și perechea de blugi din dotare.

Altfel… lui BRomania lucrurile îi merg ca unse. Lucrurile învățate în State l-au ajutat să evolueze frumos aici într-o meserie pe care, putem spune, că el a inventat-o în România. Actor, regizor și vlogger, tipul nostru a reușit în doar 5 ani să construiască ceea ce alți se străduiesc o viață.

Nu aș da ce am obținut în 5 ani aici, pe ce ar fi putut să fie în America„. Și… te mai întrebi de ce s-a întors?

„A fost o decizie emoțională, dar și pragmatică. Nu eram cea mai fericită persoană, singur în LA. Am avut și o poveste de dragoste eșuată cu o fată din România. Eram într-un punct în care nu aveam de ce să mă agăț, nu știam ce să fac în America și pentru că nu aveam bani deloc.”, povestea BRomania acum ceva timp.

Una peste alta, îl apreciem pe tânărul de 33 de ani și îi urăm de bine. Poate puțină grijă la siluetă, ar fi un prim pas înspre acest bine.

Publicat: 29 Dec. 2020, 17:48 Vedete
Pe aceeași temă