BRomania a convocat o reuniune de urgență cu toată familia! După episodul ”droguri la volan”, vestitul vlogger a simțit nevoia să se ”spovedească” celor dragi

Publicat: 17 Jun. 2021, 20:58 Vedete

BRomania a fost surprins zilele trecute într-o companie mai puțin obișnuită publicului larg. Renumitul vlogger și-a dat un tete-a-tete cu ai lui părinți, dar și cu fratele lui, personaje pe care le vedem destul de rar în preajma sa.

Cumva, ne întrebăm dacă are istoria recentă din viața lui BRomania, vreo treabă cu această întâlnire?

Revenind la discuția inițială, paparazzi CIAO.RO l-au surprins pe vestitul vlogger în compania familiei lui: mama, tata și cu fratele. Cei patru purtau, se pare, discuții destul de importante, iar acest lucru este tradus mai mult decât evident de mimica mamei lui.

După ce s-au întâlnit pe trotuar, cei patru membri ai familiei Dima s-au așezat la o terasă din centrul Bucureștiului și s-au pus la taclale. Cel care a pus monopol pe discuție a fost vedeta familie, iar cea mai prinsă a fost, se pare, doamna sufletului său, mama. Să privim fotografiile și să observăm cum aceasta își soarbe din priviri copilul care, abia ce a trecut printr-o perioada nu prea bună în viața lui. Stresul și-a pus, cumva, amprenta și pe fizicul lui care este departe de ce eram obișnuiți acum câteva luni. Vloggerul a dat burta jos, parcă și la fața este ceva mai subțirel…

BRomania, o istorie recentă dificilă

Conform informațiilor pe care le-au făcut publice oamenii legii, Matei Dima, pe numele său de scenă BRomania, a fost surprins conducând sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Producătorul filmului „Miami Beach”, Matei Dima, s-ar fi ales cu un dosar penal. Polițiștii Stațiunii Râșnov l-au oprit, în după-amiază zilei de duminică (21 martie), pentru control. Tot oamenii legii au fost cei care au confirmat faptul că rezultatul testului DrugTest a fost pozitiv, acesta fiind invitat să meargă la o unitate medicală autorizată unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

Imediat după incident, BRomania a ieșit cu o declarație în social media în care neagă că ar fi fost prins de polițiști sub influența alcoolului sau a drogurilor, la volan. Dar recunoaște că i-au reținut permisul de conducere pentru ”o boacănă mai veche”.

„Nu pot să declar nimic momentan, că se preia şi se schimbă, deja am şi nişte chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliţie să-şi facă treaba. Până nu se stabileşte clar ce s-a întâmplat, nu ştiu. Acum ştiţi cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc”, a declarat actorul în cadrul unui interviu oferit pentru Observatorul de la Antena 1.

Publicat: 17 Jun. 2021, 20:58 Vedete
Pe aceeași temă