EXCLUSIV | Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Se câștigă mult. Merge extraordinar de bine”

Publicat: 24 feb. 2023, 10:38 Autor: Dora Bazavan Vedete

Îi merge mintea brici și face milioane de vizualizări pe TikTok și Instagram. Răzvan Botezatu muncește din greu pentru asta și se trezește cu noaptea-n cap pentru a-și găsi inspirația. Viața lui s-a schimbat radical de când știe cum să facă conținut pentru online și mai ales de când și-a deschis un business. Răzvan Botezatu a dat cărțile pe față într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro. A suferit din dragoste dar acum e bine, așa că iată ce îl face unic și de nerefuzat.

Răzvan, cum e viața ta de când te-ai lăsat de televiziune?

Culeg roadele muncii mele de atâția ani. Am foarte multe proiecte pe plan personal. Sunt foarte ocupat în primul rând cu partea de online de unde îmi rotunjesc și veniturile.

Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Îți este dor să te reîntorci și să prezinți emisiunea ta sau faptul că ești viral pe Instagram și pe TikTok compensează asta?

Nu îmi e dor. Nu aș mai avea timp să mă ocup de online, aș fi din nou legat de un contract exclusiv și nu vreau să mă mai leg singur de picioare. Așa doar în proiecte scurte, da! Se câștigă și mult mai bine. Și oricum sunt prezent chiar dacă nu pe sticlă, pe ecranul telefonului.

De unde îți iei inspirația pentru toate sketchurile pe care le faci? 

Mă trezesc în fiecare zi la 6. Dimineața am cea mai bună inspirație. Îmi vin pur și simplu. Mă inspir din viața reală, din întâmplările prietenilor. Oamenilor le place să se regăsească în anumite contexte.

Ce reviewuri ai din partea fanilor tăi? Ești mega haios!

Foarte tari! Mă oprește lumea peste tot. Egal că sunt în țară, la magazin sau în străinătate în vacanță. De când cu online-ul clipurile se viralizează foarte mult și în străinătate. În vacanța de la Barcelona, doi turiști englezi m-au recunoscut după tiktok. A fost cea mai tare fază. Și am mai pățit faze de gen să mă recunoască oameni străini. Iar în România, oamenii chiar au o simpatie deosebită pentru mine și mă simt mândru.

„Se câștigă mult. Merge extraordinar de bine”

Te uiți la Survivor? Cu cine ții din echipa Faimoșilor și de ce?

Nu m-am uitat la Survivor, pentru că nu am avut timp. Mi-am deschis o afacere și muncesc foarte mult. Și îmi consumă timp și online-ul.

Te-ai mai reîntoarce în junglă la un astfel de reality show?

Da! Aș accepta orice provocare într-un proiect scurt în TV. E chiar mișto.

Care au fost plusurile și minusurile participării tale la “Sunt Celebru, scoate-mă de aici”?

Am ieșit foarte bine din toate punctele de vedere. A fost o revenire spectaculoasă în TV pentru mine. M-am descurcat foarte bine și mi-am făcut și prieteni noi. Cu Rux și Lidia încă țin legătura și avem grupul nostru pe whatsapp.

Ce nu ți-ai mai dorit să mănânci niciodată de când te-ai întors de acolo?

Gândaci! (râde) Am fobie de gândaci și viermi. Cea mai scârboasă chestie pe care puteam să o mănânc vreodată în viața mea.

S-a scris că relația ta cu Raluca Dumitru s-ar mai fi răcit de când ea s-a întors de la Survivor România! Așa e?

Nu. Chiar deloc. Cu Raluca mă leagă o prietenie foarte frumoasă de ceva ani. Ne-am mai certat, ne-am împăcat, dar mereu ne-am fost alături.

Cum face bani acum Răzvan Botezatu

Ce vă leagă pe voi și câte secrete vă spuneți?

Avem multe secrete împreună. Împărțim multe lucruri și chiar ne tratăm ca un frate cu o soră. Mi-a fost alături în momente grele și eu ei.

Ce te face pe tine unic și de nerefuzat?

Șarmul și vrăjeala. (râde) Am fața asta de simpatic și știu să folosesc orice atuu. Sunt berbec, încăpățânat și până nu obțin ce vreau, nu mă las.

Iubești, ești iubit?

Iubesc. Sunt într-o relație de mai bine de doi ani.

Ai suferit mult din dragoste?

Da, că ne-am certat de Crăciun anul trecut și ne-am împăcat de curând. Două luni au fost grele pentru mine fără el.

Ai făcut sacrificii de neegalat pentru persoana iubită?

Da. Mă dăruiesc trup și suflet. Sunt foarte fidel și știu să fac persoana de lângă mine extrem de fericită.

Care a fost momentul când ai suferit cel mai mult și care te-a marcat cel mai tare?

Când a murit bunica mea. A fost ca o mamă pentru mine și surorile mele. Mama fiind plecată în țări strane să ne întrețină, bunica ne-a crescut în mare parte.

Se câștigă decent din influencereal
ă?

Da! Dacă muncești, creezi, îți bați capul, investești, gândești, montezi și te dai peste cap la propriu. Da! Acum e foarte ușor să devii “vedetă”. Mai greu e să te menții.

Are propria afacere

Ți-ai deschis un magazin de haine second hand în Eforie Sud. Cum îți merge? Ai vânzare?

Merge extraordinar de bine. Nu mă așteptam. A fost ceva de moment, am speculat și am riscat. Deja mă pasionează chestia asta cu hainele. Și văd că din ce în ce mai multă lume preferă să cumpere din second hand.

Ce ai făcut cu banii câștigați la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”?

I-am investit în această afacere. Și sunt foarte fericit că am făcut foarte bine. Am nevoie să investesc într-o afacere.

În ce alte businessuri îți mai dorești să investești?

Mă tentează ceva pe partea de mâncare. Ador să mănânc. Și mă tot gândesc la un bussines pe partea asta.

Publicat: 24 feb. 2023, 10:38 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă