Ce nu a fost lasat sa faca Printul Harry la moartea Printesei Dianei. Printul Charles i-a interzis total, iar tragedia l-a bagat in depresie!

Publicat: 09 Feb. 2019, 14:35 News 3

Moartea Printesei Diana a reprezentat intotdeauna un subiect foarte controversat si, chiar si in 2019, ies detalii noi la iveala despre tragedie.

Intr-un nou documentar a fost iarasi prezentata moartea Printesei Diana. In noul episod a fost aratat si ce nu a fost lasat sa faca Printul Harry, chiar de catre tatal lui. Evenimentele sumbre aveau loc in urma cu 22 de ani.

In documentarul lansat recent de catre postul de televiziune britanic Channel 5 au fost citati atat Printul Harry, cat si cel mai bun prieten al Printesei Diana. Mai exact, este vorba despre Richard Kay, de meserie jurnalist. Fiul lui Charles a facut cateva marturii neasteptate, in cadrul interviului difuzat la inceputul acestei luni.

Iata ce nu a fost lasat sa faca Printul Harry la moartea Printesei Diana!

„Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru un parinte este sa le spuna copiilor lui ca celalalt parinte a murit. Nu stiu cum poti sa te descurci cu asta, dar el a fost acolo pentru noi. A fost unul din doi care a ramas si a incercat sa faca ce a putut pentru a se asigura ca suntem protejati”, a marturisit Printul Harry.

Ducele de Sussex a mai dezvaluit ca intr-o prima faza credea ca mama lui nu a murit. A refuzat mult timp sa accepte disparitia Dianei, dupa care a picat intr-o depresie crunta. Harry a mai povestit ca a vrut sa plece la Paris, alaturi de tatal sau, sa repatrieze trupul neinsufletit al mamei. Insa, Charles a refuzat categoric cand a auzit una ca asta. Si lui Charles i-a fost interzis in prima faza sa mearga in capitala Frantei, chiar de catre Regina Elisabeta.

Ce nu a fost lasat sa faca Printul Harry la moartea Printesei Dianei

Timp de foarte multi ani, Harry a refuzat sa vorbeasca in mod public despre forma de depresie pe care a dezvoltat-o. Acesta se afla in vacanta alaturi de Charles, William, dar si Regina Elisabeta in momentul in care Printesa Diana a murit. Tragedia s-a petrecut pe data de 31 august 1997.

Harry a reactionat intr-un mod negativ cand a aflat vestea cumplita. Multa vreme a refuzat sa accepte ideea ca nu o va mai vedea niciodata pe Diana. Abia la varsta de 28 de ani a mers la un terapeut pentru a putea sa isi rezolve problemele legate de starea lui mentala.

Decesul mamei sale l-a afectat intr-un mod foarte grav. Din acest motiv el se simtea tot timpul nervos si frustrat, avand si sentimentul ca nu isi poate face ordine in viata.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 09 Feb. 2019, 14:35 News 3
Pe aceeași temă