Meghan Markle si Printul Harry, ironizati de angajatii lor. Ce spun despre ei, pe la spate

Publicat: 22 Jan. 2019, 11:39 Vedete

O sursa de la palat a vorbit cu presa internationala si sustine ca relatia celor doi duci de Sussex nu va dura mai mult de 5 ani.

Meghan Markle si Printul Harry sunt ironizati de angajatii lor. Acestia poarta ‘discutii rautacioase’ despre cuplu si sustin ca ‘relatia lor va dura 5 ani’. Un fost ajutor regal sustine ca angajatii de la palat sunt ‘anti-americanisme’ si nu o plac pe ducesa.

Conform The Sun, la palat are loc un ‘conflict al culturii’. „Cred că ceea ce am văzut este o ciocnire a culturilor, mai degrabă decât o neplacere intre doua persoane.

Trebuie să vă amintiți că, atunci când oamenii se alătură gospodăriei regale, ei se așteaptă în cele din urmă să fie servitorii reginei și aițării, nu neapărat ai unei actrițe americane care a jucat într-o dramă legală la televizor.

Există o mare bunăvoință față de Harry, dar Meghan este încă un pic de o ‘cantitate necunoscută'”, sustine sursa, citata de The Sun. Angajatii barfesc pe la colturi in comentarii rautacioase si sustin ca relatia celor doi nu va dura mai mult de 5 ani. Angajatii sustin ca Harry nu ‘joaca la categoria lui’.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jan. 2019, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă