Meghan Markle si Printul Harry, ironizati de angajatii lor. Ce spun despre ei, pe la spate

Publicat: 22 ian. 2019, 11:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

O sursa de la palat a vorbit cu presa internationala si sustine ca relatia celor doi duci de Sussex nu va dura mai mult de 5 ani.

Meghan Markle si Printul Harry sunt ironizati de angajatii lor. Acestia poarta ‘discutii rautacioase’ despre cuplu si sustin ca ‘relatia lor va dura 5 ani’. Un fost ajutor regal sustine ca angajatii de la palat sunt ‘anti-americanisme’ si nu o plac pe ducesa.

Conform The Sun, la palat are loc un ‘conflict al culturii’. „Cred că ceea ce am văzut este o ciocnire a culturilor, mai degrabă decât o neplacere intre doua persoane.

Trebuie să vă amintiți că, atunci când oamenii se alătură gospodăriei regale, ei se așteaptă în cele din urmă să fie servitorii reginei și aițării, nu neapărat ai unei actrițe americane care a jucat într-o dramă legală la televizor.

Există o mare bunăvoință față de Harry, dar Meghan este încă un pic de o ‘cantitate necunoscută'”, sustine sursa, citata de The Sun. Angajatii barfesc pe la colturi in comentarii rautacioase si sustin ca relatia celor doi nu va dura mai mult de 5 ani. Angajatii sustin ca Harry nu ‘joaca la categoria lui’.

Meghan Markle si Printul Harry, ironizati de angajatii

Meghan Markle va avea soarta Printesei DianaSe spune că ducesa de Sussex a „rupt regulamentul” familiei regale – inclusiv bombardându-i pe angajati cu texte. Meghan Markle se trezeste la 5 dimineata si discuta cu angajatii ei despre cum sa isi imbunatateasca rolul. In plus, le da 7 mesaje pe zi, fiecaruia in parte.

Meghan Markle si Printul HarryMeghan Markle este banuita ca a fost la o serie de întâlniri „sub acoperire” cu britanici. In comparatie cu Kate, Meghan este un vulcan activ. Ducesa de Sussex nu isi respecta angajatii, in comparatie cu restul familiei. De exemplu, la nunta ei, Meghan a facut-o pe Kate sa planga din cauza rochiei pe care a purtat-o Printesa Charlotte.

Meghan Markle e nefericita in noul ei rolCopilul celor doi duci de Sussex ar putea veni pe lume chiar de ziua Reginei Elisabetha, acestia urmand sa aiba aniversari comune. Sexul este o surpriză in continuare. În cazul în care copilul se naște în aprilie, ar putea împărți ziua de naștere cu Prințul Louis, care s-a născut pe 23 aprilie, sau chiar cu Regina, care s-a născut pe 21 aprilie 1926.

Publicat: 22 ian. 2019, 11:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă