O femeie a murit dupa ce a inghetat intr-o rapa! Era imbracata doar intr-un costum de baie pentru a face poze

Publicat: 21 ian. 2019, 19:33 Autor: Simona News 3

Tanara, cunoscuta drept "The Bikini Hiker" pentru escaladarea muntilor in costum de baie, a fost gasita moarta.

Gigi Wu era un model in varsta de 36 de ani si a fost gasit la 28 de ore dupa ce a anuntat, printr-un apel prin satelit, ca a alunecat intr-o rapa. Aceasta se afla in apropierea muntelui Yushan, din Taiwan.

Potrivit Mirror, femeia urca pe munte doar in costum de baie pentru a se fotografia, insa ultima tentativa i-a fost mortala, pentru ca a fost gasita inghetata in parcul national din Taiwan.

Gigi Wu postat tot timpul poze pe retelele sale de socializare din drumetiile pe care le facea. Acestea nu calatorea mereu insotita si asa s-a intamplat si in cazul de fata, aceasta ducandu-se singura in parcul national Yushan.

O femeie a murit dupa ce a inghetat intr-o rapa

O femeie a murit dupa ce a inghetat intr-o rapa

Dupa ce a cazut intr-o rapa, aceasta a sunat un prieten cu ajutorul unui telefon prin satelit si i-a spus ca este blocata, ranindu-se in timupl caderii.

Din nefericire, serviciul de salvare al insulei a reusit cu greu sa dea de fata, trimitand elicoptere de salvare de la Black Hawk de 3 ori, pentru ca nu erau conditii meteorologice favorabile.

Din aceasta cauza, a durat 28 de ore pana cand tanara a fost gasita, insa a fost mult prea tarziu. Salvatorii inca astepta o vreme mai stabila pentru a-i scoate trupul din acea rapa.

Publicat: 21 ian. 2019, 19:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă