O fata de 14 ani s-a sinucis! Totul din cauza bullying-ului, fiind abuzata emotional si fizic

Publicat: 21 ian. 2019, 15:42 Autor: Simona News 3

Eleva a decis sa-si puna capat zilelor dupa ce a lasat un mesaj de unde reseiea faptul ca a fost afectata de fenomenul bullying.

Rochelle Pryor, din Perth, Australia vestica, a scris pe una intre retelele de socializare: „De indata ce n-o sa mai fiu, bullying-ul si rasismul se vor opri”.

Doar o singura persoana a bagat de seama mesajul ingrijorator al fetei, care facea parte din comunitatea de aborigeni. Mai tarziu, in acea noapte, cel care a gasit-o inconstienta in dormitorul ei a fost tatal acesteia, Geoffrey.

Fata a murit in spital noua zile mai tarziu, pe 10 ianaurie, si a fost a cincea fata din comunitatea de aborigeni care a comis suicid in ultimele doua saptamani.

Rochelle Pryor a fost implicata intr-o altercatie in luna august, in afara portilor scolii, si a ajuns acasa cu multiple taieturi pe picioare. Dupa aceea i-a spus mamei sale ca nu mai vrea sa mearga la scoala iar sanatatea sa mintala a inceput sa se deterioreze.

O fata de 14 ani s-a sinucis

O fata de 14 ani s-a sinucis

Sora ei, Kyanne, in varsta de 17 ani, a spus ca Rochelle era „dulce, vesela si amuzanta” dar era ingrijorata ca prietenele au intors-o impotriva sa si ca era abuzata emotional, dar si fizic. „Rochelle era foarte foarte suparata” a fost aceasta pentru publicatia The Australian.

„A fost implicat rasismul, in majoritatea timpului erau oameni oarecare care nici nu realizau ce spuneau” a mai spus sora ei, potrivit sursei citate.

Prietenii au adus un omagiu tinerei, care iubea animalele iar intr-o buna zi spera sa ajunga la universitate, potrivit TheSun.

Publicat: 21 ian. 2019, 15:42 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă