Alin Vaduva, fostul concurent „X Factor”, s-a calugarit! De ce a luat aceasta decizie drastica

Publicat: 21 ian. 2019, 15:03 Autor: Simona Vedete

Showbiz-ul romanesc a explodat la auzul vestii ca Alin Vaduva, artistul indragit de la "X Factor", a decis sa se calugareasca.

Alin Vaduva a putut fi vazut in cadrul primului sezon la „X Factor”, show transmis de Antena 1, insa chiar daca nu a reusit sa se claseze pe primul loc si sa castige marele premiu, acesta a fost foarte indragit de public.

Drept urmare, nu s-a dat batut si a reusit sa se lanseze in lumea muzicala, lansand cateva piese iar totul parea ca se indreapta in directia cea buna, fanii fiind extrem de bucurosi.

Insa totul s-a terminat odata cu vizita lui Alin la Ierusalim, care l-a facut sa vada viata cu alti ochi si sa faca o schimbare dramatica, luand calea celor sfinte.

Alin Vaduva, fostul concurent „X Factor”, s-a calugarit

Alin Vaduva, fostul concurent X Factor, s-a calugarit

O sursa din anturajul fostului artist a declarat pentru Click! cum s-a intamplat totul si cand a inceput aceasta transformare, la care nimeni nu se astepta.

„Alin a fost plecat multă vreme, s-a întors în ţară, apoi a plecat iarăși. S-a transformat din tânărul care cânta muzică dance într-un apărător al bisericii, fiind foarte matur şi dedicat. De prin anul 2015 s-a îndepărtat de lumea muzicală dance” a spus acesta, potrivit sursei citate.

In decursul anilor, Alin Vaduva a castigat multe premii la diverse festivaluri, iar in 2006 a reusit un frumos loc 2 pentru interpretare la Festivalul Mamaia.

Publicat: 21 ian. 2019, 15:03 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă