Vedeta, drogata si violata in timpul unei petreceri. Suspectii sunt un producator TV si un coleg de platou

Publicat: 21 ian. 2019, 13:58 Autor: D. C. Vedete
Vedeta, drogata si violata in timpul unei petreceri. Suspectii sunt un producator TV si un coleg de platou

Politia investigheaza un producator TV si un coleg de platou, ambii acuzati de viol de o vedeta a unui show reality.

Vedeta, drogata si violata in timpul unei petreceri. Cei doi barbati acuzati de viol au fost arestati deja. Vedeta in varsta de 20 de ani sustine ca a fost atacata de cei doi, in timpul unei petreceri unde s-au consumat droguri la greu, informeaza The Sun.

Petrecerea si atacul vedetei au avut loc la o adresa aflata in apropierea studiourilor TV unde filmarile pentru emisiunea lor au avut loc. Din motive de siguranta, politia a pastrat anonimatul vedetelor implicate in scanda.

A fost violata de propriul ei tata de 4 ori pe zi si la 13 ani a ramas gravidaProcurorul a facut cateva detalii vagi. Un barbat in varsta de 20 de ani si un altul, in varsta de 28 de ani, au fost arestati. Sunt suspecti de viol. Dar cei doi barbati sustin ca nu au agresat pe nimeni. Acestia sustin ca a fost vorba de un sex in 3, cu consimtamantul vedetei de 20 de ani.

Vedeta, drogata si violata in timpul unei petreceri

INFIORATOR! O fetita de 12 ani a fost violata timp de 7 luni de 18 barbatiCei prezenti la petrecere si care lucreaza cu persoanele sus mentionate sunt interogate in calitate de martori. Surse au marturisit pentru The Sun ca vedeta a mers de buna voie la petrecere, dupa ce filmarile s-au incheiat la reality show.

Vedeta de 20 de ani sustine ca a lesinat la petrecere. Cand s-a trezit, si-a dat seama ca a fost violata. S-a dus de urgenta la spital, cu un taxi, si apoi a sunat la politie. „Este o vedeta cunoscuta si fanii o vad des la tv”, sustine o sursa, pentru politie.

Publicat: 21 ian. 2019, 13:58 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă