Pe ce data este Valentine’s Day 2019! Iata cand poti impartasi clipe romantice alaturi de jumatatea ta! <3

Publicat: 21 ian. 2019, 13:59 Autor: madalina m. Viral

Daca nu ai facut pana acum planuri pentru ziua de Valentine’s Day 2019, nu e prea tarziu!

Desi mai este suficient timp pentru a pune la cale o surpriza pentru cei dragi, cu ocazia Valentine’s Day 2019, data e una extrem de importanta pentru toti indragostitii. Aceasta zi se marcheaza de obicei prin activitati romantice cum ar fi plimbarile, schimbul de daruri sau iesirile la restaurant.

Cand pica Valentine’s Day 2019!

Milioane de cupluri din intreaga lume obisnuiesc sa serbeze Ziua Indragostitilor si e o ocazie perfecta prin care sa ii arati persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine. Valentine’s Day 2019 este pe data de 14 februarie, la fel ca-n fiecare an. Anul acesta, sarbatoarea va pica in timpul saptamanii, intr- zi de joi.

Pe ce data este Valentine’s Day 2019

Chit ca e o sarbatoare populara mai degraba in Statele Unite ale Americii, si romanii o celebreaza. Totusi, Romania are deja propria sarbatoare inchinata iubirii, cum sunt Dragobetele. Acestea se sarbatoresc la doar 10 zile distanta, pe 24 februarie.

Insa, pentru ca Valentine’s Day a cucerit anual tot mai multe cupluri de indragostiti si a capatat teren, a devenit o sarbatoare in adevaratul sens De asemenea, in credinta ortodoxa, Sfantul Valentin se serbeaza pe data de 30 iulie.

Ce pot face indragostitii de Valentine’s Day 2019!

Ziua Indragostitilor presupune o intreaga zi dedicata ideii de dragoste, dar si romantismului. Astfel, cuplurile se pot delecta cu tot soiul de activitati si pot sa aduca si un omagiu iubirii lor. Sarbatoarea are propriile sale simboluri si implica printre altele si declaratii de dragoste, foarte multe flori, in special trandafiri rosii, dar si bomboane de ciocolata.

Alaturi de acestea, indragostitii obisnuiesc sa isi mai daruiasca si jucarii de plus, mai ales inimioarele rosii. Tot de Valentine’s Day se organizeaza casatorii de proba, mai ales in SUA, unde sute de tineri isi spun „Da” in acelasi timp! A devenit una dintre cele mai apreciate traditii si e respectata in continuare. Tot pe 14 februarie sunt cerute in casatorie cele mai multe femei, pentru ca iubitii lor aleg sa le daruiasca inelul in aceasta zi speciala pentru a marca iubirea.

(sursa: elitedaily.com)

Publicat: 21 ian. 2019, 13:59 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă