Filmul „Oh, Ramona”. Ce actori fac parte din distributie

Publicat: 12 feb. 2019, 16:10 Autor: Simona News 3

Filmul „Oh, Ramona!” va fi difuzat incepand cu 14 februarie, de Valentine’s Day, in cinematografele din toata tara.

„Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Filmul este ecranizarea bestsellerului romanesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care a fost un real succes succes in Romania, fapt care a dus si la aparitia volumului 2, „Suge-o, Andrei”.

Filmul „Oh, Ramona”. Ce actori fac parte din distributie

Filmul

Pe langa actorii romani, au fost cooptati si actori straini in filmul „Oh, Ramona!”, iar oamenii ii vor putea vedea pe Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell si Alex Cotet.

Bogdan Iancu este ‘vedeta’ acestei productii, care spera sa-l aduca si mai mult in lumina reflectoarelor. In timpul filmarilor pentru „Oh, Ramona!”, Bogdan inca era licean.

De aceea, a avut probleme la casting fiindca uitase textul: „În ziua respectivă am avut două teze la şcoală. Învăţasem şi textul dar, când am ajuns la probă, mi-am luat blocaj” a spus acesta.

Cristina Iacob, regizor si scenarist, a considerat asta la inceput ca lipsa de respect si initial nu a vrut sa-l ia in considerare: „La casting, Bogdan a venit fără să fi învăţat textul şi iniţial nu am vrut să îl iau în considerare pentru că mi s-a părut că nu-l intereseaza”, a spus Cristina, potrivit Mediafax.

O reala surpriza va fi prezenta cuplului Smiley-Gina in aceasta productie, iar fanii sunt in extaz. Smiley a dat cateva amanunte despre rolul pe care-l are in „Oh, Ramona!”:

„A fost foarte greu, pentru că a fost o filmare foarte de dimineață, eu sunt matinal, dar a fost la 4 dimineața, și la Brașov, adică nu am mai dormit în noaptea aceea. Friguț.
Glumesc, nu a fost chiar atât de greu, pentru că eu oricum apar foarte puțin, adică trebuie să fiți foarte atenți să vedeți filmul, că dacă clipiți, s-ar putea să mă ratați”, a spus acesta, pentru Libertatea.

Publicat: 12 feb. 2019, 16:10 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×