Rămânerea lui Andrei Ciobanu în Survivor, comentată de Andrei Krișan: ”nu mi s-a părut că a avut reacția…”

Publicat: 05 apr. 2024, 14:54 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Rămânerea lui Andrei Ciobanu în Survivor, comentată de Andrei Krișan: ”nu mi s-a părut că a avut reacția...”

O seară încărcată de întorsături la Survivor All Stars! Faimoșii au oprit seria de patru victorii a Războinicilor, dar au fost nevoiți să facă nominalizări în Consiliu, Ana Pal l-a învins pe Andrei Ciobanu la duel, dar cel din urmă nu a plecat acasă… despre toate comentează, în exclusivitate, Andrei Krișan.

”Discuțiile la Faimoși au fost, în această seară, despre cine va fi nominalizat. Era deja destul de evident că Andrei și Ana Pal vor fi cei puși la țintă pentru că, indiferent de situație, cei patru nu se vor nominaliza între ei. Oricât de mult ar ține la Andrei sau Ana, cineva trebuie să fie votat. Așa că toate aceste discuții sunt normale, mai ales faptul că spun exact pe cine vor vota. Așa se înțelege mai bine ce va urma, nu va fi nicio surpriză”, a menționat Andrei, după ce a urmărit comentariile din tribul roșu.

Krișan a analizat și jocul serii, cel care a adus o primă victorie Faimoșilor, după câteva zile cu înfrângeri: ”Multă mâncare… să mănânci cât vrei tu și ce vrei tu este o fantezie Survivor, mai ales în acest prag al competiției, când vezi că toate recompensele câștigă exponențial. Câștigă Faimoșii, deci nu s-a întâmplat acea manita albastră. Finalizarea pare mai dificilă decât am văzut noi de la televizor, greu de aruncat la țintă, empanadele erau micuțe. Un scor de 7 la 5 meritat, s-a văzut că cei de la Războinici nu au avut deloc o țintă bună”.

Rămânerea lui Andrei Ciobanu în Survivor, comentată de Andrei Krișan

De aici, vicecampionul a mers direct către subiectul serii… nominalizările și apoi revenirea lui Ciobanu în competiție: ”La Consiliu s-au discutat multe lucruri, inclusiv despre faptul că Zanni i-a atras atenția lui Andrei că a fost protejat, pus la masă cu ei… dar eu nu simt că a fost protecție, ci siguranța că Ciobanu va aduce mai multe puncte decât cei votați anterior. Iancu a simțit nevoia să intervină și să spună că timpul lui Andrei s-a scurs în acea echipă roșie, totuși eu zic că altcineva nu avea cine să fie votat. Cei patru care se înțeleg bine nu ar putea să se nominalizeze între ei, așa că era evident ce se va întâmpla. Andrei i-a asigurat pe Faimoși că e de partea lor, dar ei nu pot uita că acesta a spus clar că va merge cu Iancu, în cazul Individualelor. Ana Pal nu a avut multe lucruri de spus, era prea emoționată de faptul că va intra la duel. Ăsta e jocul, trebuie să fii puternic, să ajungi la Duel, să câștigi și să mergi mai departe”.

”Duelul mi s-a părut unul dificil, dar cu toate acestea a câștigat Ana Pal. Nu-mi vine să cred, având în vedere că Andrei părea chiar puternic. Domnul Dan a tot anunțat că se va întâmpla ceva, însă faptul că Ciobanu se întoarce în competiție e un șoc total. Când a ajuns în camp, nu mi s-a părut că a avut reacția puternică. Oare se aștepta ca toată lumea să vină spre el, să se bucure? O să fie interesant, mai ales din ce am văzut în trailer despre săptămâna viitoare. Să nu uităm că Andrei a zis că un Faimos ar trebui să câștige competiția, iar apoi la Războinici a zis că s-a întors acasă. Sunt curios și de ce reacție vor avea Faimoșii când îl vor revedea. Este un Survivor atât de neașteptat…”, a mai adăugat Andrei.

Survivor All Stars revine săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la 21:30, iar comentariile lui Andrei Krișan vor continua.

Publicat: 05 apr. 2024, 14:54 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×