EXCLUSIV | Victoria Faimoșilor și discuțiile aprinse în care este implicat Ciobanu la Războinici, comentate de Andrei Krișan: ”Nu-l văd bine…”

Publicat: 11 apr. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Săptămâna de Survivor All Stars continuă la PRO TV, iar lucrurile se complică neașteptat de mult pentru tribul albastru. Deși până acum adunau victorii, cei aflați în trib par afectați de revenirea lui Andrei Ciobanu printre ei și pierd constant. În plus, diseară îi așteaptă și o eliminare. Despre toate acestea, a comentat, în exclusivitate, Andrei Krișan.

Prima parte a emisiei i-a surprins pe Faimoși la recompensa câștigată, iar Andrei a sesizat starea generală de bine: ”Se distrează, se mănâncă, se merge pe cai, este evident că Faimoșii se înțeleg foarte bine în formula asta. Chiar dacă în urmă cu doar o săptămână nu știau ce să facă cu nominalizările, acum se simt bine și Survivor le oferă o experiență extraordinară. Această fază și recompensă în care se bucură foarte mult duce spre jocul de Imunitate. Partea cea mai frumoasă este că la acest joc fiind doar 5 persoane, doi băieți au intrat continuu la joc, ceea ce putea fi atât avantaj, cât și dezavantaj”.

Victoria Faimoșilor și discuțiile aprinse în care este implicat Ciobanu la Războinici, comentate de Andrei Krișan

Krișan recunoaște că a fost surprins de noua victorie a tribului roșu: ”Nu mă gândeam că Faimoșii vor câștiga Imunitatea, ci Războinicii. Chiar în finala din 2023 am avut gantera respectivă cu care aruncam după totemuri și părea finalul perfect pentru albaștrii. Se întâmplă multe pe traseu, îmbrânceli, dar Faimoșii nu s-au oprit. Iancu a intrat de două ori pe traseu și nu a adus punct, în timp ce Zanni a închis jocul și a adus victoria”.

Una dintre cele mai interesante discuții ale serii a fost cea dintre Zanni și Iancu, în care primul a scos la iveală o serie de aspecte interne din perioada în care Ciobanu a făcut parte din tribul roșu: ”Cred că discuțiile dintre meciuri i-au destabilizat pe Războinici, mai ales pe Iancu care a aflat de la Zanni că Andrei se folosește de prietenia cu Iancu. Mi s-a părut că Andrei nu a avut deloc contra argumente, iar asta a făcut ca Iancu să simtă că ceva nu este ok și încă rumegă informația primită”.

Despre jocul de imunitate personală, vicecampionul Survivor din 2023 crede că lucrurile au fost cumva de așteptat:”Interesant este că la Imunitatea personală au ajuns chiar Andrei și Iancu. Dacă primul își dorea foarte tare colanul, mai ales după discuția de la joc, presiunea a fost mai mare. Iancu, mai relaxat, a câștigat, dar nu știu dacă-l va nominaliza pe Ciobanu sau va fi acesta votul de grup. Orice ar fi, nu-l văd bine pe Andrei. Vom vedea mâine ce se va discuta în Consiliu, sunt curios care va fi strategia Războinicilor când vor merge la nominalizare”.

Cine va pleca acasă din tribul albastru și ce surprize îi mai așteaptă pe concurenți, aflăm diseară, la 21:30 și comentăm mâine, alături de Andrei Krișan, în exclusivitate.

Publicat: 11 apr. 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×