EXCLUSIV | Marilena Cuciurean, logodnica lui Andrei Ciobanu, despre mutarea lui în tribul Faimoșilor: ”Părea că nu își găsește cuvintele”

Publicat: 19 feb. 2024, 11:08 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Marilena Cuciurean, logodnica lui Andrei Ciobanu, despre mutarea lui în tribul Faimoșilor.

Ce ai simțit când ai auzit că vor urma modificări în trib? Te gândeai că Andrei va fi afectat?

Da, mă gândeam că îl va afecta și pe el, dar nu mă gândeam că îl va afecta direct. Mă așteptam ca schimbarea să fie mai echilibrată, fiecare echipă să fie formată din jumătate Războinici, jumătate Faimoși.

Marilena Cuciurean, logodnica lui Andrei Ciobanu, despre mutarea lui în tribul Faimoșilor

Ce crezi că a simțit Andrei când și-a auzit numele și a realizat că se va muta la Faimoși? S-a gândit vreodată la așa ceva înainte de plecare?

A fost luat prin surprindere, iar ce a simțit cred că a fost un cumul de adrenalină, bucurie, emoție. Se observă și din discursul lui de după. Părea că nu își găsește cuvintele, ceea ce nu se întâmplă de obicei.

Simți că strategiile pe care și le-a făcut cât erau acasă au fost date peste cap? Mai ales că nu mai este nici în trib cu Iancu.

Contrar aparențelor, el nu a plecat la drum cu o strategie clară, mai degrabă cu principii clare și cu dorința de a da ce e mai bun.

Cum este pentru tine să-l urmărești de acasă? Cum reacționezi când pierde un punct?

Așa cum a zis el și în primul sezon, adevăratul Survivor este acasă. În fața televizorului treci de la agonie la extaz rapid. Au fost episoade în care am plâns, cum a fost de exemplu în momentul când a fost transferat în echipa Faimoșilor, dar și episoade când am simțit doar bucurie. Per total, noi suntem foarte mândri de corectitudinea lui, de rezultate dar și de coerența cu care argumentează un anumit aspect.

Nu a fost o perioadă ușoară pentru andrei, acesta fiind implicat într-o serie de discuții. Crezi că l-au afectat?

Este puternic și inteligent știe să facă diferența între viața din competiție și viața reală. Clar au fost și aspecte care l-au afectat cumulat cu condițiile de acolo, dar am încredere că nu-și uită obiectivele.

Publicat: 19 feb. 2024, 11:08 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă