Topul celor mai senzuale poze cu iubita misterioasă a lui Andrei Ciobanu. Mădălina este perfectă!

Publicat: 28 ian. 2020, 09:00 Autor: ileana.ghinea Vedete

Andrei Ciobanu, cunoscutul comediant, are cu ce se lăuda! Nu doar cu o carieră de succes, ci și cu o iubită de pus în ramă. Mădălina este una dintre cele mai sexy prezențe de pe Instagram! 

Așadar, pe iubita lui Andrei Ciobanu o cheamă Mădălina Buftea, are 25 de ani și este o… „berbeacă” autentică, născută pe 3 aprilie. Originară din Alba Iulia, înainte să-l dea pe spate pe comediantul bucureștean, bruneta a făcut ravagii printre… băieții de la ea din oraș.

Cine este, de fapt, iubita misterioasă a lui Andrei Ciobanu?

În 2013, ea a ocupat locul secund în competiția Miss World, etapa națională. A fost cât pe ce să reprezinte România la finala mondială, din păcate însă premiul i-a fost luat de sub nas de brăileanca Andreea Chiru. „Juriul a decis şi cam atât pot spune, nu pot spune ce au văzut la mine, nu ştiu ce am avut faţă de restul fetelor, mă bucur nespus de mult de premiul câştigat”, povestea atunci bruneta.

Anii au trecut, iar în 2019 Mădălina trecea la o altă ligă… Liga 1 de fotbal. La un moment dat, pentru că a înțeles cum stă treaba cu fotbalul, domnița aspirantă la statutul de prezentatoare TV s-a declarat fan înrăit al echipei FCSB, și a postat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-un tricou al roș-albaștrilor.

”Cred că nu mai e nevoie să vă spun cu cine țin” și n-a mai fost… Preferații ei au câștigat atunci în fața echipei Dinamo București.

A câștigat și ea… Un loc călduț la brațul simpaticului Andrei Ciobanu, care-i este jumătate de ceva timp deja. Îi place, fără doar și poate, dacă-i urmărim activitatea pe Instagram. Spunem atât! Hot! Hot! Hot!

Altfel… Mădălina Buftea este absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și, în majoritatea timpului, model. A… bustul este 100% natural! Mădălina Buftea se laudă că n-a trecut pe la chirurg.

Publicat: 28 ian. 2020, 09:00 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×