Acuzații grave la adresa concurentei de la Survivor România care și-a lovit colegul cu un cap în gură! Este amenințată cu bătaia și pușcăria

Publicat: 26 feb. 2020, 13:59 Autor: Andreea Voicu Vedete

Acuzații grave la adresa Anei Maria Pal. Scandalul de la Survivor România a escaladat până și în presa internațională. Ana Maria Pal, concurentă în echipa Faimoșilor care și-a bătut unul dintre colegii de emisiune, primește acum amenințări cu bătaia și închisoarea!

Mai mult decât atât, până și pe rețelele de socializare au loc ”confruntări” între simpatizanții concurentei și între cei ai lui Andrei Ciobanu.

Săptămâna trecută, Andrei a primit, la propriu, un cap în gură de la Ana Maria Pal. Acest incident a fost relatat și în presa internațională, ajungând titlu chiar pe Dailymail.

Evident, reacțiile au fost foarte acide la adresa concurentei și situației în sine: ”Dacă ar fi fost invers, tipul ăla ar fi fost acum într-o închisoare din Republica Dominicană”; ”Unde este poliția domincană?”; ”5 ani la închisoare”; ”Justiția în România este o glumă”, au comentat câțiva dintre cititori pe forumul publicației. Pe pagina personală de social media au continuat să vină reacții neplăcute la adresa ei, atacuri și cuvinte urâte.

Acuzații grave la adresa Anei Maria Pal. Reacția lui Andrei Ciobanu, după ce a fost lovit de colega sa la Survivor România

Nici Andrei Ciobanu nu a stat deoparte și a avut o reacție vehementă în ceea ce privește situația delicată în care a fost pus. Ana Maria Pal a fost descalificată din concurs, iar aceasta a comentat printr-o postare a Dianei Belbiță despre cele întâmplate. Și-a cerut iertare și că la televizor ”s-a văzut mult mai rău” decât în realitate.

”Era unica și singura decizie. Eu unul mă simțeam permanent amenințat dacă mai stătea Ana, și nu pentru că mi-ar fi fost frică de ea, dar de fiecare dată când o simțeam în spatele meu, dreapta stânga, mă așteptam la ceva, un obiect contondent să mă lovească.Ceea ce mă deranjează este faptul că am fost amenințat de foarte multe ori, ceea ce mă face să cred că a fost un lucru premeditat, nu doar o simplă întâmplare. În același timp să mă bucur că nu mi s-a întamplat ceva mai grav”, a spus Andrei de la Survivor România.

Publicat: 26 feb. 2020, 13:59 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×