Cand are loc premiera filmului „Oh, Ramona!”. Este asteptat cu sufletul la gura de toti romanii

Publicat: 12 feb. 2019, 15:26 Autor: Simona News 3

"Oh, Ramona!" urmeaza sa intre in curand in cinematografele din toata tara, fiind asteptat cu sufletul la gura.

Filmul este rescrierea cinematografica a bestseller-ului „Suge-o, Ramona”, de Andrei Ciobanu, iar cea care a ales sa ecranizeze romanul a fost Cristina Iacob, regizor si scenarist. Cartea a fost una dintre cel mai bine vandute in librariile din toata tara, iar apoi a fost urmata de volumul 2, „Suge-o, Andrei!”.

„Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

Cand are loc premiera filmului „Oh, Ramona!”

Cand are loc premiera filmului

Filmul „Oh, Ramona!” va fi difuzat incepand cu 14 februarie, de Valentine’s Day, in cinematografele din toata tara, iar atat Andrei, cat si Cristina Iacob, se asteapta la un numar mare de oameni prezenti in salile de cinema.

„Un film despre noua generaţie de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine şi la rău – după modele şi stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viaţa lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală.

Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalităţile şi comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până şi vocabularul, tot mai romglez, ne arată forţa acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim” a spus Cristina Iacob, potrivit Gandul.

„Oamenii vor putea să fie empatici cu personajele acelea. Toţi am trecut prin lucruri, ori jenante, ori dureroase sau amuzante în adolescenţă. Cred că ăsta e atuul filmului”, a spus Bogdan Iancu, cel care da viata personajului Andrei.

Publicat: 12 feb. 2019, 15:26 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×