Ce se intampla cu barbatii care fumeaza marijuana! Adevarul despre efectul pe care substanta interzisa o are asupra virilitatii masculine!

Publicat: 16 feb. 2019, 17:09 Autor: madalina m. Life

S-a descoperit ce efecte are, de fapt, marijuana asupra organismului masculin.

Barbatii care fumeaza marijuana ar putea primi o veste buna din partea oamenilor de stiinta. Asta deoarece, recent, s-a observat si ce se intampla in ceea ce priveste virilitatea. Cateva persoane au fost comparate cu altele, care nu au consumat niciodata cannabis.

Rezultatele au fost obtinute in urma unui studiu realizat la Spitalul General din Massachusetts. Savantii americani au facut descoperiri interesante despre barbatii care fumeaza marijuana. Consumatorii de cannabis au o concentratie crescuta semnificativ a spermei.

In comparatie cu cei care nu s-au atins vreodata de acest drog, fumatorii par sa aiba un avantaj in ceea ce priveste partea intima a situatiei. „Aceste descoperiri neasteptate arata cat de putine detalii cunoastem despre efectele marijuanei asupra sanatatii reproductive”, a declarat Jorge Chavarro, un profesor de nutritie si epidemiologie din cadrul Scolii Chan Harvard.

Ce se intampla cu barbatii care fumeaza marijuana

„Rezultatele noastre trebuie interpretate cu o mare precautie si ilustreaza nevoia unor studii viitoare privind efectele asupra sanatatii ale marijuanei”, a mai explicat savantul american, noteaza descopera.ro.

barbatii care fumeaza marijuana

In trecut, specialistii credeau ca fumatul de cannabis ar putea fi asociat cu o calitate mai proasta a spermei. In cadrul studiului realizat de curand au fost colectate 1.143 de probe de lichid seminal de la 662 de barbati, intre anii 2000 si 2017.

Barbatii care fumeaza marijuana au furnizat probe de sange, care au fost analizate pentru identificarea hormonilor reproductivi. In cadrul studiului au existat 317 participanti fumatori. Dintre acestia, 55% au confirmat ca au fumat marijuana intr-un anumit punct al vietii. Alti 44% au spus ca au fumat in trecut marijuana, iar 11% ca sunt in continuare consumatori.

Analizele au aratat ca barbatii care au consumat marijuana aveau o concentratie a spermei de 62,7 milioane de spermatozoizi pe mililitru. In timp ce barbatii nefumatori aveau o concentratie a spermei de 45,5 milioane spermatozoizi.

Publicat: 16 feb. 2019, 17:09 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă