Ce se intampla cu barbatii care fumeaza marijuana! Adevarul despre efectul pe care substanta interzisa o are asupra virilitatii masculine!

Publicat: 16 Feb. 2019, 17:09 Life

S-a descoperit ce efecte are, de fapt, marijuana asupra organismului masculin.

Barbatii care fumeaza marijuana ar putea primi o veste buna din partea oamenilor de stiinta. Asta deoarece, recent, s-a observat si ce se intampla in ceea ce priveste virilitatea. Cateva persoane au fost comparate cu altele, care nu au consumat niciodata cannabis.

Rezultatele au fost obtinute in urma unui studiu realizat la Spitalul General din Massachusetts. Savantii americani au facut descoperiri interesante despre barbatii care fumeaza marijuana. Consumatorii de cannabis au o concentratie crescuta semnificativ a spermei.

In comparatie cu cei care nu s-au atins vreodata de acest drog, fumatorii par sa aiba un avantaj in ceea ce priveste partea intima a situatiei. „Aceste descoperiri neasteptate arata cat de putine detalii cunoastem despre efectele marijuanei asupra sanatatii reproductive”, a declarat Jorge Chavarro, un profesor de nutritie si epidemiologie din cadrul Scolii Chan Harvard.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Feb. 2019, 17:09 Life
Pe aceeași temă