Ce s-a intamplat cu fiul actorilor Valeria Seciu si Octavian Cotescu. Alexandru a ajuns preot in locul de suflet al lui Gigi Becali

Publicat: 13 Jan. 2019, 15:53 News 3

Doi dintre cei mai mari actori ai Romaniei au trait o frumoasa poveste de dragoste din care a rezultat un baiat.

Ce s-a intamplat cu fiul actorilor Valeria Seciu si Octavian Cotescu? Dupa ani de absenta in care nimeni nu a stiut nimic de el, s-a aflat adevarul. Alexandru a devenit călugăr la Mănăstirea Vatoped de pe Muntele Athos.

Cu toate ca parintii si-ar fi dorit ca fiul sa le calce pe urme, devenind si el un actor pe scena teatrului din Romania sau in filme, tanarul a ales calea spirituala. Alexandru este unul din preotii care il slujesc pe Dumnezeu pe Muntele Athos, in Grecia.

Alexandru a terminat Facultatea de Constructii, din Tei, dar si Facultatea de Teologie. Decizia de a pleca dintre oameni și a se retrage în Muntele Athos a luat-o după ce marele Octavian Cotescu a plecat la Ceruri.

Valeria Seciu a acceptat decizia fiului sau, iar dovadă e mărturia lui Alexandru, care a fost botezat sub numele de monahul Daniil: „Mama a primit cu bărbăție decizia mea. Mama a fost împăcată că am plecat. A fost bucuroasă că eu sunt fericit şi îmi găsesc calea. Asta trebuie să facă un părinte până la urmă. Să se jertfească, să jertfească liniştea lăuntrică pentru ca fiul sau fiică, copilul să îşi găsească drumul în viaţă. Şi ea a ştiut să facă lucrul acesta”.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Jan. 2019, 15:53 News 3
Pe aceeași temă