Gigi Becali, toiag de aur de la Muntele Athos. Ce va face cu el

Publicat: 02 Apr. 2019, 12:08 Vedete

Latifundiarul din Pipera care a fost vazut in timp ce isi mana oile in urma cu cateva saptamani, are o noua excentricitate. E una sfanta!

Gigi Becali si-a luat toiag de aur de la Muntele Athos. Acesta sustine ca investitia de mii de euro o va folosi la oierit. Latifundiarul din Pipera si-a cumparat un toiag din aur de la o manastire de pe Muntele Athos.

Acesta a marturisit ca, pentru el, toiagul de aur este un talisman norocos, un accesoriu. Conform sport.ro, Gigi Becali a mers cu toiagul de aur de pe Muntele Athos si la meciul de pe National Arena. FCSB a castigat atunci cu 3-2 meciul cu Craiova.

Gigi Becali, toiag de aur de la Muntele Athos

Gigi Becali a venit la National Arena cu Maybach-ul sau. A fost condus la loja de Fane Dediu, bodyguardul sau. Toiagul de aur de la Muntele Athos a ramas in masina. Este vorba despre un baston cu un capat suflat cu aur si incrustat cu pietre pretioase.

  • „E un sceptru, ca sa-i zic asa. L-am luat de la Athos. Mie imi place sa pasc oile si ma rezem de el. Vreau sa-mi aduc aminte de tinerete, imi place mie. Nu e un talisman, eu nu cred in de-astea. Eu cred doar in cruce si atat”, a povestit Gigi Becali la Ora Exacta in Sport.
Publicat: 02 Apr. 2019, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă