Priveghiul lui Nipsey Hussle, soldat cu injunghieri. Peste 10 persoane sunt ranite. Ce s-a intamplat

Publicat: 02 apr. 2019, 11:43 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Cel puţin 12 persoane care asistau la priveghiul rapperului american Nipsey Hussle, asasinat duminică, în Los Angeles, au fost rănite.

Priveghiul lui Nipsey Hussle, soldat cu injunghieri. Peste 10 persoane sunt ranite. Doua persoane au ajuns in stare critica la spital, informeaza Reuters citat de mediafax.ro. Rapperul Nipsey Hussle a fost impuscat mortal in fata magazinului sau din Los Angeles.

Priveghiul lui Nipsey Hussle a fost tragic. A avut loc in fata magazinului unde a fost impuscat de 6 ori. Artistul a murit la spital. In altercatia de la priveghi, 10 persoane au fost ranite. Doua persoane din cele 10 au ajuns cu rani grave la spital.

Priveghiul lui Nipsey Hussle, soldat cu injunghieri

Iniţial au fost raportate focuri de armă trase în mulţimea adunată în faţa magazinului Marathon Clothing, dar reprezentanţii poliţiei din Los Angeles au scris într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter că informaţiile nu au fost corecte.

Publicaţia The Los Angeles Times informează că a avut loc o altercaţie şi mai multe persoane au fost înjunghiate, două fiind în stare critică.

Peste 10 persoane sunt ranite

Rapperul american Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy 2019, a fost împuşcat mortal duminică, iar alte două persoane au fost rănite în incident. Hussle avea 33 de ani. Anul acesta, a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, „Victory Lap”, lansat în 2018.

  • „Am crescut într-o cultură a bandelor. Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca şi cum am fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor în aceste cartiere şi toată lumea este puţin imună la asta. Cred că se numeşte sindrom posttraumatic, lucru care se întâmplă oamenilor ce au fost în război atât de mult timp. Cred că Los Angeles suferă din cauza asta, pentru că nu este un lucru normal, dar, după un timp, ne comportăm ca şi cum ar fi”, a declarat rapperul pentru The Los Angeles Times, anul trecut.

Mai multe vedete, printre care Rihanna, Drake, Pharrell Williams şi J Cole, şi-au exprimat regretul privind decesul promiţătorului rapper.

Publicat: 02 apr. 2019, 11:43 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă