Un nou caz 2Pac! Rapperul Nipsey Hussle împușcat mortal în fața magazinului său din Los Angeles! Era foarte bun prieten cu Jay Z si Puff Daddy! VIDEO

Publicat: 01 apr. 2019, 09:21 Autor: D. C. Vedete

Violenta si bandele infractionale din SUA sunt puternic infiltrate in randul rapperilor americani si iata ca acum un alt rapper este impuscat mortal.

Un nou caz 2Pac! Rapperul Nipsey Hussle împușcat mortal în Los Angeles! O stire dramatica a zguduit scena muzicala din intreaga lume dupa ce astazi de dimnieata s-a aflat ca rapperul Nipsey Hussle a fost impuscat mortal in Los Angeles.

Rapperul Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy, a fost împușcat și ucis duminică în fața magazinului său de îmbrăcăminte, în sudul Los Angeles-ului, relatează Reuters. Alte două persoane au fost rănite în apropierea Marathon Clothing.

Nipsey Hussle in varsta de 33 de ani a fost impuscat de sase ori de la distanta mica si atunci cand medicii l-au dus la spital deja l-au declarat mort. Incidentul ar fi avut lor noaptea in jurul orei 3:20 iar ceilalti doi barbati cu care se afla au fost dusi si ei de urgenta la spital dar momentan se afla in afara oricarui pericol.

Rapperul Nipsey Hussle împușcat mortal în Los Angeles!

Hussle, al cărui nume real era Ermias Asghedom, a crescut în sudul Los Angeles-ului și a vorbit de multe ori despre faptul că a făcut parte dintr-o bandă în timpul adolescenței. El a devenit de atunci un organizator al comunității, potrivit rapoartelor mass-media. Albumul său de studio de debut, „Victory Lap”, a fost nominalizat la Best Rap Album la Premiile Grammy din acest an.

Prima dintre marile vedete care deja a reactionat la aflarea vestii a fost Rihanna care a postat un mesaj dureros pe Twitter: „Nu inteleg cum e posibil asa ceva. Sunt socata de ce s-a intamplat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa le dea liniste sufleteasca tuturor celor din familia lui. Imi pare atat de rau ca s-a intamplat asa ceva”.

Publicat: 01 apr. 2019, 09:21 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă