Roxana Vancea l-a demolat pe Bendeac: „Duce in pat cam cat Mircea Badea in ring! Ne-am filmat cand faceam sex si a iesit un Gif senzational”! S-au sarutat pasional pe scena!

Publicat: 01 Apr. 2019, 09:02 News 3

Desi a facut misto de el in cel mai dur mod posibil la final cei doi s-au sarutat pasional pe scena si s-au imbratisat indelung.

Roxana Vancea l-a demolat pe Bendeac: Duce in pat cam cat Mircea Badea in ring! Unul dintre cele mai tari momente de sezonul acesta de la iUmor a fost roast-ul facut de Roxana Vancea juriului, in special lui Mihai Bendeac. Cei doi au fost impreuna mai mult timp si au avut o relatie foarte tumultoasa, acum se pare ca nu mai sunt impreuna dar inca mai au sentimente unul pentru celelalt.

Printre glumele pe care le-a facut Vancea despre el s-au strecurat si cateva „adevaruri” dureroase pentru Bendeac. Desi si-a tatuat pe degetul unde ar trebui sa stea verigheta cuvantul „Never”, Vancea sustine ca el a cerut-o de mai multe ori in casatorie pe ea in noptile de betie. Glumele ei au facut pe toata lumea sa rada in hohote, mai ales cele cu apropourile sexuale la adresa lui Bendeac.

„Am venit aici sa ma eliberez de o povara, de o intrebare absolut tampita pe care mi-o adreseaza multi oameni zilnic si anume: „De ce nu mai esti cu Bendeac?”. Oamenii mi-o spun asa intr-un mod de zici ca l-am avut pe Johnny Deep in fiecare seara si l-am ratat ca o proasta, exact asa se exprima. Oameni buni, voi v-ati pus vreodata intrebarea cine este Bendeac sau „Ce este Bendeac?”. Bendeac nu exista, el este o multitudine de de personaje. El nu are personalitate, el este doar un interpret.” si-a inceput ea numarul.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Apr. 2019, 09:02 News 3
Pe aceeași temă