Lovitură pentru Antena 1. Vedeta din juriul iUmor care vrea să plece: „Nu mai pot să rezist. Nivelul meu de toleranță…”

Publicat: 12 mart. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Lovitură pentru Antena 1. Vedeta din juriul iUmor care vrea să plece: „Nu mai pot să rezist. Nivelul meu de toleranță…”.

Lovitură pentru Antena 1. Delia pleacă de la iUmor? Ce motiv ar fi invocat artista: „Nu mai pot să rezist. Nivelul meu de toleranță…”.

Delia a publicat pe rețelele de socializare o serie de mesaje audio, mesaje în care se declară total înfrântă de momentele în care este nevoită să asiste la roast-urile din cadrul emisiunii iUmor.

”Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. 

Delia pleacă de la Antena 1? Ce motiv ar fi invocat artista

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a spus Delia.

Totodată, Delia a ținut să puncteze faptul că, după părerea ei, lucrurile au ajuns la un nivel prea toxic.

„Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a mai spus Delia pe Instagram.

Foto: social media

Publicat: 12 mart. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă