De ce nu vrea Delia copii! Răspunsul care a înfuriat toată România: „Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

Publicat: 20 oct. 2022, 11:34 Autor: Camelia Vedete

De ce nu vrea Delia copii. Delia și-a pus în cap toate mămicile din România în numai câteva zile. Artista a răspuns la cea mai fierbinte întrebare cu privire la faptul că nu face copii.

Delia a fost sinceră cu fanii ei și le-a oferit răspunsul la întrebarea pe care o primește de foarte mult timp. Artista a recunoscut de ce nu vrea să facă și ea copii ca alte femei. Ei bine, răspunsul ei a adus cu el multe comentarii negative atât în rândul fanilor, cât și în rândul altor vedete.

„Deci, vrei complicații? Fă un copil!”

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

De ce nu vrea Delia copii! Răspunsul care a înfuriat toată România

Delia Matache a oferit un nou răspuns la această întrebare controversată. Jurata de la iUmor a postat pe rețelele de socializare personale un nou mesaj destul de evident, care răspunde la întrebarea pusă de fanii ei.

„Eu nu mai pot cu oamenii care au o obsesie crâncenă și anume întrebarea care le macină sfincterul gândurilor „de ce nu are x copii?”. Nu cred că există o lipsă de bun simț mai crasă decât intrarea asta cu bocancii în intimitatea cuiva, în spațiul discret al unei ființe umane că nu mai poate Gigel să doarmă noaptea că X nu are copii, de parcă e scris undeva că toți trebuie să fie părinți.

Unii nu își doresc, cel puțin momentan, alții nu au o situație financiară ok după calculele lor, alții străbat lumea în lung și-n lat și nu vor altundeva. Motive sunt nelimitate, dar curiozitatea asta a românașului de prispă e sub orice critică. O viață aveți, dar vă preocupă altele. Trist”, scrie în postarea artistei.

Soțul Deliei, acuzat că a dat țepe financiare și a pierdut banii cântăreței

După ce în ultima vreme mai mulți investitori l-au acuzat pe Răzvan Munteanu că a dat țepe pe piața criptomonedelor, soțul Deliei a făcut lumină în acest caz și a explicat ce s-a întâmplat cu banii celor care s-au grăbit să învestească mizând doar pe flerul și cunoștințele lui.

Probabil multă lume știe deja asta, cum că Răzvan Munteanu, soțul Deliei, și-a câștigat notorietate în zona investițiilor în cryptomonede. La el au venit bogătași care au riscat sume importante, chiar și milioane de euro. Doar că business-ul nu a mers chiar ca la carte, iar cei păgubiți, după ce piața a intrat în picaj, l-au arătat cu degetul pe partenerul de viață al cântăreței.

Răzvan Munteanu, un afacerist cunoscut și în lumea mondenă datorită mariajului cu Delia, s-a implicat pe piața cryptomonedelor, o piață nesigură și cvasinecunoscută. A atras mai mulți oameni cu bani, pe care i-a convins că își vor mări averile dacă îi urmează sfaturile. Dornici de un „tun” financiar, afaceriștii au investit, unii dintre ei, masiv! Doar că piața crypto a luat-o la vale, iar bogătașii au luat-o razna. I-au cerut, imediat, explicații soțului Deliei care, într-un timp relativ scurt, devenise un fel de broker în materie de monede virtuale. Citește continuarea aici.

Publicat: 20 oct. 2022, 11:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă