Soțul Deliei, acuzat că a dat țepe financiare și a pierdut banii cântăreței: ”Nu e prima și nici ultima oară…”

Publicat: 28 iun. 2022, 10:02 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce în ultima vreme mai mulți investitori l-au acuzat pe Răzvan Munteanu că a dat țepe pe piața criptomonedelor, soțul Deliei a făcut lumină în acest caz și a explicat ce s-a întâmplat cu banii celor care s-au grăbit să învestească mizând doar pe flerul și cunoștințele lui. 

Probabil multă lume știe deja asta, cum că Răzvan Munteanu, soțul Deliei, și-a câștigat notorietate în zona investițiilor în cryptomonede. La el au venit bogătași care au riscat sume importante, chiar și milioane de euro. Doar că business-ul nu a mers chiar ca la carte, iar cei păgubiți, după ce piața a intrat în picaj, l-au arătat cu degetul pe partenerul de viață al cântăreței.

Răzvan Munteanu, un afacerist cunoscut și în lumea mondenă datorită mariajului cu Delia, s-a implicat pe piața cryptomonedelor, o piață nesigură și cvasinecunoscută. A atras mai mulți oameni cu bani, pe care i-a convins că își vor mări averile dacă îi urmează sfaturile. Dornici de un „tun” financiar, afaceriștii au investit, unii dintre ei, masiv! Doar că piața crypto a luat-o la vale, iar bogătașii au luat-o razna. I-au cerut, imediat, explicații soțului Deliei care, într-un timp relativ scurt, devenise un fel de broker în materie de monede virtuale.

Au apărut inclusiv zvonuri potrivit cărora Răzvan Munteanu ar fi investit mare parte din economiile familiei, adică banii câștigați de Delia din concerte și alte contracte în cryptomonede. Cum răspunde acuzațiilor, aflați pe CANCAN.RO.

Delia: ”Tot ce ține de cripto în general, pentru mine e o altă limbă”

A existat o perioadă când Delia a câștigat bani frumoși din criptomonede. În podcastul lui Codin Maticiuc a dezvăluit cum a reușit asta și ce rol a avut soțul ei atunci.

Am portofelul meu de cripto. L-am rugat pe Răzvan să mă ajute(…) Tot ce ține de cripto în general, pentru mine e o altă limbă. Eu aud discuții de dimineață până seara și când suntem plecați în vacanțe, nu se oprește, el așa se relaxează. E foarte activ. Te sperii. Nu poate să stea fără telefon sau tabletă, trebuie să fie acolo, să vadă ce se întâmplă. Pe lângă beneficiile financiare, vrei să fii și să ai notorietate„, a povestit Delia.

Ca să-l inițieze în domeniu, Răzvan Munteanu i-a făcut cadou o criptomonedă și prietenului său, Codin Maticiuc. Monedă care a avut un parcurs spectaculos, iar apoi i-a scăzut valoarea considerabil.

Răzvan Munteanu, care e un tip foarte simpatic, am apucat și eu să îl cunosc cândva, pentru că orice pictorial cu Delia trebuia negociat întâi cu impresarul, adică soțul ei. Cândva a intuit că, Codin Maticiuc, amicul nostru, va face el carieră și va avea niște proiecte mai speciale și i-a zis că vrea să îl ajute în mod simbolic. I-a dat un bitcoin, care acum face peste 50.000 de euro. Intuiția a fost fenomenală„, a declarat Dan Boerescu, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Publicat: 28 iun. 2022, 10:02 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×