Delia și Răzvan Munteanu, o familie unită de dragoste și de muzică

Publicat: 11 dec. 2017, 18:31 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Delia și Răzvan Munteanu, o familie unită de dragoste și de muzică

Cariera Delia a cunoscut un boom incredibil din momentul în care Răzvan Munteanu, soțul ei, a început să se ocupe de cariera ei. Un nume important în muzică de mai bine de 10 ani, Delia este astăzi un produs care livrează succes atât profesional, cât și financiar. Se pare că ”vinovat” în mare parte este soțul artistei care, după ce i-a devenit jumătate, s-a implicat activ în tot ceea ce înseamnă asta.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”, explica bărbatul, la un moment dat.

Cei doi s-au cunoscut într-unul din cluburile pe care le deținea Răzvan. Delia venise la karaoke, în doi ani s-au căsătorit, și de atunci construiesc. Și, pentru că întrebarea ”Când vine un copil?”, este pe buzele tuturor, cei doi soți au un singur răspuns. ”Mai așteptăm!”.  ”Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată.”, completează Delia.

Publicat: 11 dec. 2017, 18:31 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă