Culturista de 62 de ani care a suferit de cancer, dar s-a vindecat in mod miraculos! Ce dieta neobisnuita spune ca a urmat in lupta cu maladia

Publicat: 31 Mar. 2019, 21:47 Life

Desi a ajuns la o varsta destul de inaintata, femeia inca practica mult sport. A fost diagnosticata si cu cancer, dar a invins maladia cumplita!

Culturista de 62 de ani se numeste Eva Birath. Este originara din Suedia, iar stilul ei de viata din care miscarea nu lipseste pare sa o fi salvat in lupta cu cancerul. Femeia s-a vindecat pentru ca imediat ce a fost diagnosticata a inceput sa urmeze si un tratament de specialitate.

In anul 2017 i-a fost depistata o tumoare pe colon. Medicii au motivat ca aparitia acestui tip de cancer este strans legat si de alimentatie. Femeia din Suedia a urmat mereu un regim alimentar in care a existat un consum urias de proteine. Odata ce i-a fost extirpata tumoarea, Eva Birath a inceput sa aiba un obicei alimentar neobisnit.

Asta deoarece culturista de 62 de ani a decis sa consume foarte multa carne, timp de un an de zile. De aceea, ea s-ar fi putut recupera atat de repede. A marturisit ca datorita faptului ca a mancat chiar si inimi de pui a putut sa tina cancerul departe. Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Mar. 2019, 21:47 Life
Pe aceeași temă