O cheama Irina Loghin si canta muzica populara la fel de bine ca adevarata Irina Loghin! Reprezentatia ei i-a ridicat pe Andra si Mihai Petre in picioare! VIDEO

Publicat: 01 Apr. 2019, 08:33 Vedete

Toti membrii juriului au ramas cu gura cascata cand au aflat ca pe fetita o cheama Irina Loghin si ca inca de la botez i-a fost trasat drumul in viata.

O cheama Irina Loghin si canta la fel de bine ca adevarata Irina Loghin! Un moment cu adevarat impresionant pe scena Romanii au talent atunci cand o „copie” a Irinei Loghin a urcat pe scena si a facut furori.

Aceasta Irina Loghin are 13 ani si este din judetul Iasi iar reprezentatia ei a ridicat in picioare intreaga sala dar si pe Mihai Petre si Andra. Asa cum era de asteptat fetita nu doar ca are talent dar are si o poveste impresionanta in spate.

Părinţii fetiţei muncesc cu lunile prin străinătate, pentru că altfel nu s-ar putea descurca cu banii. „Părinţii mei sunt pentru mine două icoane sfinte, sunt călăuzitorii mei, sunt ca şi îngerii mei păzitori. Vreau să îi fac foarte mândri pe scenă“, mărturiseşte copila.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Apr. 2019, 08:33 Vedete
Pe aceeași temă