O cheama Irina Loghin si canta muzica populara la fel de bine ca adevarata Irina Loghin! Reprezentatia ei i-a ridicat pe Andra si Mihai Petre in picioare! VIDEO

Publicat: 01 Apr. 2019, 08:33 Vedete

Toti membrii juriului au ramas cu gura cascata cand au aflat ca pe fetita o cheama Irina Loghin si ca inca de la botez i-a fost trasat drumul in viata.

O cheama Irina Loghin si canta la fel de bine ca adevarata Irina Loghin! Un moment cu adevarat impresionant pe scena Romanii au talent atunci cand o „copie” a Irinei Loghin a urcat pe scena si a facut furori.

Aceasta Irina Loghin are 13 ani si este din judetul Iasi iar reprezentatia ei a ridicat in picioare intreaga sala dar si pe Mihai Petre si Andra. Asa cum era de asteptat fetita nu doar ca are talent dar are si o poveste impresionanta in spate.

Părinţii fetiţei muncesc cu lunile prin străinătate, pentru că altfel nu s-ar putea descurca cu banii. „Părinţii mei sunt pentru mine două icoane sfinte, sunt călăuzitorii mei, sunt ca şi îngerii mei păzitori. Vreau să îi fac foarte mândri pe scenă“, mărturiseşte copila.

O cheama Irina Loghin si canta la fel de bine ca adevarata Irina Loghin!

Ceea ce i-a uimit pe jurati pe langa talentul ei a fost si coincidenta de nume cu marea artista a muzicii populare romanesti. „ Ar fi bine ca ea să îşi aleagă un alt nume de scenă şi să nu îşi construiască o carieră cumva pe spatele celebrei artiste de muzică populară, Irina Loghin. Este foarte talentată“, este de părere Andra.

Ea spune că, în principal, cu banii primiţi odată cu premiul cel mare îi va ajuta pe părinţi cu cheltuielile: „Dacă o să câştig premiul cel mare, şi chiar sper din tot sufletul, cu acei bani o să îmi ajut familia, în primul rând, după care îmi voi face melodiile mele proprii şi îmi voi cumpăra un telefon“.

Publicat: 01 Apr. 2019, 08:33 Vedete
Pe aceeași temă