E insurat, dar ce spune in prezent Justin Bieber despre Selena Gomez, fosta lui iubita! „Am iubit-o si o iubesc pe Selena…”

Publicat: 31 Mar. 2019, 17:09 News 3

Cantaretul a facut o serie de marturisiri suprinzatoare.

Totul a venit la doar o zi de cand a anuntat ca va lipsi o perioada din lumina reflectoarelor.

Multi s-au intrebat ce crede Justin Bieber despre Selena Gomez, in prezent. Artistul a povestit la doar o zi de cand a facut anuntul retragerii temporare ce simte in legatura cu fosta lui iubita. Tanarul artist a marturisit ca Selena Gomez poarta un loc special in inima sa, dar cam atat.

Cel putin asta a vrut sa stie fanii despre relatia foarte complicata pe care a incheiat-o de ceva vreme. Cei doi au incheiat lucrurile, iar Justin Bieber s-a insurat cu manechinul Hailey Baldwin. Cu cateva zile in urma, cantaretul canadian a negat ca ar mai avea sentimente pentru Selena Gomez sau vreo legatura cu aceasta.

Ambii par sa isi fi vazut de drumul propriu in viata, desi multi fani si-ar fi dorit sa ii vada din nou impreuna. „Am iubit-o si o iubesc pe Selena, mereu va avea un loc in inima mea, dar sunt complet indragostit de sotia mea. Este absolut cel mai bun lucru care s-a intamplat in viata mea, punct”, a fost marturia lui Justin.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Mar. 2019, 17:09 News 3
Pe aceeași temă