Sebastian Dobrincu are 21 de ani si este milionar in dolari! Locuieste in San Francisco, plateste 15.000 de dolari pe luna chirie si seamana leit cu Justin Bieber

Publicat: 21 Jan. 2019, 14:18 News 3

Este una din povestile de succes cu tinerii din Romania care ne fac mandrii sa ne simtim romani.

Sebastian Dobrincu are 21 de ani si este milionar in dolari! Locuieste in SUA! Sebastian Dobrincu s-a nascut in Botosani si a copilarit in Bucuresti iar acum este cunoscut deja in industria tehnologica din Romania sub numele de „adolescentul de 1 milion de dolari”.

A castigat primii bani la 11 ani, atunci cand o companie care construia yahturi i-a cerut sa le realizeze site-ul. In clasa a 10-a Sebi a facut primi 100.000 de dolari. „A fost o confirmare a faptul ca fac ceva ok, care ma duce intr-o directie buna si ca sunt pe o traiectorie buna in viata, pe plan profesional.” povestea el pentru Pro Tv.

A plecat din Romania in urma cu 3 ani, iar acum traieste la San Francisco, in Sillicon Valley, locul din care se da ora exacta in materie de IT. Isi permite o chirie lunara de 15.000 de dolari in centrul financiar al orasului pentru ca acasa ii vin cele mai bune idei. A adunat multi bani din site-urile create iar la 16 ani a mers in Califormia pentru a se intalni cu Tim Cook, CEO-ul Apple si pe Mark Zuckerberg.

La 17 ani deja avea primul sau start-up, o platforma care vinde solutii de statistica pentru pentru social-media. Acum are in portofoliu firme care fac PR pentru Justin Bieber, Selena Gomez, actori, Dj, sau companii de retail. Sebastian spune ca visul american nu este imposibil de realizat pentru niciun adolescent din Romania, mai ales ca multi au abilitati informatice, insa, spune el, problema tinerilor din Romania este ca nu au suficient curaj.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Jan. 2019, 14:18 News 3
Pe aceeași temă