Cum arata baiatul lui Arnold pe care l-a facut cu menajera, in comparatie cu fiul lui legitim! WOW, diferentele sunt uriase!

Publicat: 21 Jan. 2019, 13:19 Vedete

Desi sunt frati, diferentele dintre ei sunt impresionante. Baiatul legitim al lui Arnold nu-i seamana deloc, pe cand celalalt este leit tatalui sau.

Cum arata cei doi baieti ai lui Arnold! Unul e culturist si altul obez! Arnold Schwarzenegger are o relatie foarte buna cu cei doi fii ai sai, dar din pacate doar unul ii seamana actorului in ceea ce priveste aspectul fizic.

Christopher Schwarzenegger are 20 de ani si este unul dintre fii pe care Arnold il are cu fosta lui sotie Maria, iar Joseph Baena are 21 de ani si este baiatul pe care Arnold l-a facut cu menajera casei in care locuia impreuna cu sotia.

Acesta a fost si motivul divortului dintre Arnold si Maria, iar acum celebrul actor a ramas in relatii foarte bune cu toti copii sai, dar de departe cel care ii seamana cel mai mult este Joseph Baena.

Christopher este obez si deja la varsta de 20 de ani se lupta cu kilogramele in plus in timp ce celalat baiat al sau ii calca pe urme si s-a apucat de culturism pozand recent chiar intr-o instanta care l-a facut celebru pe tatal sau.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Jan. 2019, 13:19 Vedete
Pe aceeași temă