Victima Printului Philip din accidentul auto RUPE tacerea! Ce s-a intamplat, de fapt. Sa ii fie rusine lui!

Publicat: 21 Jan. 2019, 12:22 News 3

Vinerea trecuta, sotul Reginei Elisabeta a fost implicat intr-un accident auto din care a scapat cu rani, dar este bine.

Familia regala a oferit cateva declaratii in care sustine ca totul este ok. Dar victima Printului Philip din accidentul auto RUPE tacerea. Emma Fairweather este mama a doi copii. Se afla la volanul masinii sale in momentul in care Land Roverul ducelui a iesit de pe carosabil si i-a lovit autoturismul.

In urma accidentului, Emma Fairweather s-a ales cu incheietura rupta. Aceasta sustine ca este socata si indurerata de faptul ca Printul Philip nu si-a cerut scuze, informeaza mirror.co.uk. Femeia sustine ca a fost ingrozita de accident si se astepta la rani mai grave.

Emma Fairweather sustine ca nu a fost contactata de reprezentantii Casei Regale a Marii Britanii, desi oficialii sustin ca i-au ‘scris in privat si i-au urat toate cele bune’. Emma se afla in Kia prietenei sale, care era la volan. In masina cu ele se afla un bebelus de 9 luni.

Printul Philip a marturisit ca a fost orbit de soare, desi Emma sustine ca in acea zi erau nori pe cer. „Sunt norocoasa ca am scapat cu viata. Printul Philip nici nu si-a cerut scuze. Accidentul putea fi mai grav. Printul Philip i-ar fi spus unui martor ca soarele l-a orbit, dar nu este adevarat cum era innorat afara.

Iubesc Familia Regala, dar ama fost ignorata si respinsa, desi sunt in dureri mari. Ar insemna totul pentru mine daca Printul Philip si-ar cere scuze, dar nici nu cred ca ii pare rau. Era rau daca el si Regina Elisabeta imi trimiteau un buchet de flori cu un bilet semnat de ei?

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Jan. 2019, 12:22 News 3
Pe aceeași temă