Un șofer turc a spulberat o familie întreagă! Tragedia s-a produs pe un drum din Brăila

Publicat: 21 nov. 2019, 08:38 Autor: Simona News
Un șofer turc a spulberat o familie întreagă! Tragedia s-a produs pe un drum din Brăila

În urma teribilului accident, un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, iar alte două persoane, mamă şi fiu, au fost grav rănite. S-a întâmplat după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o dubă condusă de un şofer turc.

Accidentul s-a produs pe DJ 211A, între localitățile Viziru și Bordei Verde, iar poliţiştii au fost anunțați, prin apel la 112, că la intrarea în Viziru, a avut loc un accident soldat cu victime.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, fiind un cetățean turc, conducea o autoutilitară marca Renault care a spulberat din spate o căruță încărcată cu baloți de ciocani, în care se aflau trei persoane: mama, tatăl şi fiul lor.

Astfel că, în urma impactului, căruța s-a răsturnat, iar familia a fost aruncată pe partea carosabilă. Tatăl, un bărbat de 41 de ani, a murit pe loc iar soţia şi fiul lor, de 52 şi, respectiv, 25 de ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Polițiștii au descoperit că atelajul nu era echipat cu nicio sursă de lumină, iar aparatul etilotest a arătat că şoferul autoutilitarei nu consumase alcool.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Publicat: 21 nov. 2019, 08:38 Autor: Simona News
Pe aceeași temă
×