Gheorghe Turda s-a despartit de iubita tinerica. Motivele sunt uluitoare!

Publicat: 21 Jan. 2019, 10:59 Vedete

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu aveau o relatie frumoasa si toata lumea credea ca vor ajunge in fata altarului, in viitorul apropiat. Dar... nu a fost sa fie!

Se pare ca inevitabilul s-a produs si Gheorghe Turda s-a despartit de iubita tinerica. Cantaretul de muzica populara a vorbit si este despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi artisti. Artistul sustine ca iubita lui tinerica era prea geloasa.

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri.

Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!.

Afla continuarea pe pagina 2:

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Jan. 2019, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă