Varza murata este un adevarat miracol pentru organism. Trebuie sa incepi s-o consumi ACUM

Publicat: 20 Jan. 2019, 18:17 Retete & Diete

Varza murata nu este doar delicioasa, in special la sarmale, dar si extrem de benefica pentru organism.

Varza murata contine vitamina B12, fiind o sursa importanta de probiotice, care intareste sistemul imunitar, proyejeaza sistemul nervos si regleaza tensiunea.

„Varza murată conţine mai multă vitamina C decât varza în stare crudă, ajutând la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, în varza murată se găseşte vitamina B12, fiind singurul aliment vegetal care o conţine, care încetineşte îmbătrânirea şi protejează sistemul nervos, prevenind pierderile de memorie.

Varza murata este un adevarat miracol pentru organism

Varza murata este un adevarat miracol pentru organism

Mai mult decât atât, varza murată este excelentă în tratarea ulcerului, deoarece aceasta conţine vitamina U, vitamină antiulceroasă. Atât varza murată, cât şi cea crudă sunt recomandate în diete şi cure de slăbire datorită aportului caloric foarte redus.

Persoanele hipotensive pot consuma zilnic câte un pahar de zeamă de varză murată, de asemenea şi persoanele care suferă de constipaţie”, spune dr. Denisa Zaharia, medic de familie, cu competenţă în apifitioterapie, potrivit adevarul.ro.

Zeama de varza este excelenta si pentru detoxifierea organismului, iar in special iarna ajuta la prevenirea infectiilor respiratorii.

Publicat: 20 Jan. 2019, 18:17 Retete & Diete
Pe aceeași temă