Angelina Jolie e istorie! Cu ce actrita celebra se iubeste acum Brad Pitt

Publicat: 20 ian. 2019, 14:49 Autor: Simona Vedete

Hollywood-ul a explodat la auzul vetsii ca Brad Pitt are o noua relatie cu una dintre cele mai iubite actrite.

Este vorba despre frumoasa blonda, Charlize Theron. Brad Pitt si Charlize Teron au fost vazuti in public in cadrul unui evenimentului monden, Chateau Marmont.

Culmea, cel care le-a facut cunostinta a fost chair fostul logodnic al actritei, Sean Penn. Aceasta ar fi prima relatie serioasa dupa despartirea cu scandal de Angelina Jolie.

Potrivit publicatiei The Sun, cei doi sunt un cuplu de la sfarsitul lunii decembrie 2018: „Ei s-au vazut ocazional cam de o luna. Au fost prieteni ceva timp, in mod ironic datorita lui Sean Penn, insa lucrurile au evoluat”.

Cu ce actrita celebra se iubeste acum Brad Pitt

Cu ce actrita celebra se iubeste acum Brad Pitt

Potrivit unui martor ocular, Brad (55 de ani) si Charlize (43 de ani) au flirtat in public la vizionarea filmului castigatorul „Roma” la Chateau Marmont de la Hollywood.

„Brad a venit la Chateau dupa aceea, si-a schimbat outfit-ul si i s-a alaturat lui Charlize intr-un colt al barului. Erau ridicol de emotionati iar bratul lui era in jurul ei. La un moment dat, Brad i-a facut cu ochiul” aflam din sursa de mai sus.

Inainte de relatia cu Angelina Jolie, Brad a mai avut relatii d elunga durata cu Jennifer Aniston si Gwyneth Paltrow. Charlize Teron, pe de alta parte, inainte de a fi cu Sean Penn a mai avut relatii cu Keanu Reaves si Ryan Reynold.

Publicat: 20 ian. 2019, 14:49 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă