Un nou cuplu la Hollywood? Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși împreună la o cină romantică

Publicat: 06 iul. 2021, 21:12 Autor: liana.nica Vedete

Un nou cuplu se înfiripă la Hollywood! Angelina Jolie și The Weeknd au fost surprinși împreună, la o cină romantică în Los Angeles.

Celebra actriță și fostul iubit al Bellei Hadid au creat vâlvă și mai mare pentru faptul că s-au ascuns de ochii curioșilor în restaurantul în care s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Se pare că Angelina lasă deoparte tensiunile pe care le trăiește cu Brad Pitt, în lupta pentru custodia celor șase copii ai lor. Actrița se dedică vieții personale și încearcă să își reface viața.

The Weekend și Angelina Jolie au fost fotografiați la ieșirea unui restaurant de fițe din Los Angeles, acolo unde au luat cina. Ei au reușit însă să se ascundă de paparazzii printr-un mod foarte ușor. Aceștia au părăsit localul separat, pentru a nu lăsa loc de interpretări, însă tabloidele internațioanale au aflat de cina lor romantică și, în acest mod, au umplut paginile cotidianelor din toată lumea.

Potrivit thesun.co.uk, Angelina Jolie (46 de ani) și Abel Tesfaye, cunoscut sub numele de scenă The Weeknd (31 de ani), au stat ore bune la restaurant, la cină.

Angelina Jolie a purtat o rochie neagră peste care a îmbărcat un trench de culoare bej, pe când The Weeknd a ales să se îmbrace cu un set de haine din denim, specific lui.

The Weeknd a lansat în urmă cu câțiva ani o piesă în care l-a precizat într-un mod frumos pe Brad Pitt, fostul soț al Angelinei Jolie. Iată că, acum lucrurile au luat o turnură total neașteptată, iar celebrul artist ar putea deveni noul iubit al actriței.

Piesa „Starboy”, în versurile căreia se regăsește precizarea făcută către Brad Pitt a fost un hit recunoscut la nivel internațional. „Brad Pitt, legend of the fall took the year like a bandit”, au fost versurile piesei unde acest l-a precizat pe actor. Mai precis, artistul spunea în piesă că Brad Pitt, care a jucat în filmul „Legend of the Fall”, ar fi „furat” anul la fel ca un bandit. Totul ține de rimă, însă se înțelege faptul că The Weeknd îl apreciază enorm pe Brad Pitt pentru rolurile jucate.

Publicat: 06 iul. 2021, 21:12 Autor: liana.nica Vedete
Pe aceeași temă
×