Unul dintre copiii lui Brad Pitt a depus mărturie împotriva lui! Ce decizie a luat băiatul

Publicat: 22 mart. 2021, 13:10 Autor: Andreea Voicu Vedete

Unul dintre copiii lui Brad Pitt cu Angelina Jolie a depus mărturie împotriva lui în procesul de divorț al celor două celebrități. Este vorba despre presupusele incidente de violență domestică.

”Războiul” dintre Brad Pitt și Angelina Jolie este departe de a se fi terminat. Unul dintre copiii actorului, Maddox Jolie-Pitt, a depus mărturie împotriva celui care l-a crescut, în procesul de divorț dintre el și Angelina. Băiatul a fost adoptat în anul 2002, în Cambogia. Atunci, ea era căsătorită cu Billy Bob Thornton, dar la scurt timp s-au despărțit. În 2006, Brad Pitt îl adopta pe Maddox, devenind astfel tatăl lui în acte.

S-a zvonit că ar fi avut loc în trecut o altercație între cei doi, în timp ce zburau cu un avion privat. Brad Pitt ar fi consumat atunci băuturi alcoolice. Atunci, actorul a fost investigat de autorități, dar a fost apoi declarat nevinovat, arată Verdict.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiilor și nu l-a menajat deloc pe Brad Pitt. Deja el nu mai folosește numele Pitt în documentele care nu sunt legale, folosește doar Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a folosi doar Jolie, dar Angelina nu este de acord”, a spus o sursă pentru publicația Us Weekly.

Angelina Jolie a recunoscut motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a spus adevărul în legătură cu separarea de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru tineri din toată lumea. Visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor)”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 22 mart. 2021, 13:10 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×