Angelina Jolie a pozat nud! Cea mai frumoasă femeie din lume nu mai este doar piele și os

Publicat: 08 nov. 2019, 10:17 Autor: Simona Vedete

În urmă cu scurt timp, Angelina jolie a pozat nud pentru pentru coperta din decembrie a revistei americane Harper's Bazaar.

Angelina Jolie a pozat nud! Actrița în vârstă de 44 de ani, câștigătoare a unui premiu Oscar, a declarat că cei șase copii ai ei au inspirat-o să-și descopere puterea interioară.

Actrița a realizat un pictorial nud și a oferit un interviu pentru numărul viitor al revistei Harpers Bazaar, potrivit Today.com. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu familia ei, despre copiii copiii dar și despre fostul ei soț, Brad Pitt.

Angelina Jolie a pozat nud

Angelina Jolie a pozat nud

„Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele nevăzute sunt mai greu de vindecat. Viaţa are multe întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a mărturisit Angelina Jolie în interviu.

În plus, actrița a mai spus că le datorează foarte mult celor șase copiii ai ei, care au ajutat-o să se regăsească atunci când avea mai mare nevoie.

„Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine”, a spus Jolie despre Maddox (18 ani), Pax (16 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani).

Aceasta a mai menționat faptul că i-ar plăcea să trăiască în altă parte decât în SUA și o va face de „îndată ce copiii vor împlini 18 ani.Deocamdată trebuie să stau acolo unde tatăl lor (Brad Pitt) alege să trăiască”, spune Angelina Jolie.

Publicat: 08 nov. 2019, 10:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă