Alina Laufer s-a întors de urgență în România! Prin ce cumpănă trece soția lui Ilan Laufer

Publicat: 07 Nov. 2019, 21:53 News 2

Locuiește de un an în Florida, la Miami, și se bucură maxim de soare și de schimbările din viața ei. Și tot de atunci nu a mai venit în țară. Alina Laufer traversează însă acum o perioadă dificilă și a fost nevoită să se întoarcă de urgență în București. 

Motivul este unul întemeiat și legat de tatăl său, care este grav bolnav, suferind ieri o intervenție chirurgicală importantă.

Am venit  de urgență în țară ca să am grijă de tatăl meu care nu este într-o stare de sănătate foarte bună și a suferit un atac de arterită. A avut nevoie de o intervenție chirurgicală pe care a făcut-o ieri, iar eu sunt cu el toată ziua la spital ca să îi ridic moralul și să îl ajut. Pe această cale îi mulțumesc sistemului de sănătate din România!„, a declarat exclusiv pentru CIAO.RO, Alina Laufer.

Eu dacă țin dietă, mănânc sănătos și fac sport, o fac pentru sănătate, pentru că îmi doresc să fiu sănătoasă!  Este foarte important să ai grijă din timp de tine și de sănătatea ta! Chiar dacă sunt plecată din țară, eu vorbesc cu părinții mei la telefon zilnic. Mama era la mine în America și ne-a sunat tata să ne spună că se simte rău. Am lăsat-o pe mama acolo, cu Karina, fiica mea, iar eu am venit repede în București, ca să am grijă de el. Cred că voi mai rămâne aici pe puțin două săptămâni!„, a mai adăugat frumoasa vedetă.

Alina Laufer și-a recunoscut operațiile estetice

Alina Laufer este căsătorită cu Ilan Laufer, un tânăr afacerist de origine israeliană, care până în luna septembrie a ocupat funcția de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă. Cei doi au avut o prezenţă destul de activă şi în showbiz, fiind destul de apropiaţi de lumea mondenă.

Alina Laufer este femeie de afaceri şi este considerată cea mai sexy soţie de (fost) demnitar. Blondina şi-a făcut multe operaţii, de-a lungul timpului, dar spre deosebire de alte vedete, ea şi-a asumat modificările aduse asupra feţei şi corpului. Soţia lui Ilan Laufer şi-a operat nasul, şi-a făcut lifting facial, dar şi liposucţii la nivelul adomenilor şi al coapselor.

Publicat: 07 Nov. 2019, 21:53 News 2
Tags:
Pe aceeași temă