Pepe are iar probleme de sanatate! Asta la scurt timp dupa accidentarea suferita la schi

Publicat: 20 ian. 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete

Pepe nu a inceput anul deloc bine, avand numai probleme de sanatate care nu-i dau pace deloc.

In urma cu doua saptamani, Pepe si-a dislocat umarul in timp ce era cu cativa prieteni la ski pentru distractie pe partie. Insasi placa era sa-l bage in spital chiar din primele zile ale anului. Probabil fiind inca incepator cu placa, Pepe a luat mai multe cazaturi destul de usoare, dar una a fost cea care i-a pus capac si i-a taiat orice dorinta de senzatii tari.

Acesta a alunecat prost si a reusit sa-si disloce umarul destul de grav. Insa a avut noroc ca unul dintre prietenii lui stia ce cu s confrunta si a reusit sa il puna la loc.

De data aceasta, artistul nu mai are nimic dislocat insa are ulcior, fiind boala infectioasa a glandelor sebacee localizate la nivelul ochilor. Astfel ca Pepe a suferit din cauz aulciorului care este destul de dureros.

Pepe are iar probleme de sanatate

Pepe are iar probleme de sanatate

„Am avut și urcior, am început anul cât se poate de prost. M-am speriat rău pe munte. Am început să plâng și mi-a înghețat lacrima, erau -18 grade. Noroc că fac recuperare. E nasol să ieși și să nu bei.

Astăzi ies la alergat, n-am interdicții. Azi nici n-am luat antiiflamator. Sunt bine, suntem bine, mergem înainte”, a spus artistul la emisiunea „Star matinal de weekend”, difuzata de Antena Stars.

Publicat: 20 ian. 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă